Bánya, horgászat és egyéb ötletek

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kuvasz96

Újonc
2025. 07. 21.
13
3
Bánya, ércek
A bánya fejlődése elég pozitív irányba halad, ami elég pozitív ha nem egész nap akarod ütni a falat.
Viszont van a dawnconium, amit még egyáltalán nem találtam, pedig bányászok egy hosszú ideje.
Már pozitív hogy több ércet dobál és több kohót lehet használni és gyorsabb is.
Viszont az értékesebb ércek gyakoriságát is fejleszteni kellene szerintem. Hisz csákányt is nehéz igy fejleszteni, illetve ha már félig meddig "GazdagRP" Akkor ne a grájnd legyen a főszerep ha valaki szeretne egy kisebb vagyonra szert tenni, amit itt kilehet élvezni, nem úgy mint más nagy szerveren hogy elég nehézkes.

Szerelési panelt módosítani bővíteni
Szerintem szebb módon is megtudnátok csinálni, kicsit összedobott cuccnak érzem.
Én amondó vagyok hogy több mindent lehetne benne kiválasztani. Gumi és más alkatrészekből is lehessen választani hogy milyen minőségű alkatrészt szeretne az ember.
Hisz a guminál is fontos hogy csak után gyártott, gyári vagy profi, tapadás tekintetében értem a gumit. De ugyan igy a motor vagy más alkatrészre értendő.

Horgászat
Horgászatot is lehetne fejleszteni annak tekintetében hogy azzal is jobban lehessen keresni.
Nem volna rossz ha a halak eladásának árai is emelve lennének 50-500-800 ezer (értelem szerűen legendary stb nagyobb ár) illetve PP kereset tekintetben 650 körülire.
Illetve a kapás idejét csökkenteni hogy sűrűn legyen kapás.

Ezek az ötletek azért vannak hogy ne a grájndolásról szóljon a játék azoknak a játékosoknak akik kikapcsolódni jönnek fel és élvezni hogy itt nagyobb vagyont élvezhetnek, És mellette RP-zni is tudnak.

Bocs ha kicsit összeszedetlen, de ezt a témát folytatom ahogy ötletem akad és feljegyzem.

Utoljára szerkesztve:
Az ércekről annyit, hogy szerencse alapon megy. Személy szerint, egy járatban 5 Dawnrconium-ot találtam, másikba 2-t. Egyéb ércek terén meg olyan amilyen, kell az egészséges balance SZERINTEM.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Én még mindig javasolnám bányával kapcsolatban az ércek stackelhetőségét.
Ott van pl. a szén amiből rengeteg van, és tényleg nagyon gáz 50-esével elvinni, főleg ha van a ládába 2-3 napnyi vagy akár több.

Érceket tudom támogatni, a szerlős részre, mint Rafi is írta, inkább egy FK-t kitalálni, esetleg valahogy megoldani a választás lehetőségét, a halásszal csak annyiba értek egyet, hogy többet érjenek a halak, mint pp mint $-ban, kapás egész jól van szerintem, de egyébként jó ötletek!

Helló,

- Az ércek száma a bánya update óta növelve lett.
- Szerelőrendszerrel együtt várható.
- A kapást ennél sűrűbbre nem tervezzük növelni, az árak pedig a többi munkákhoz lettek igazítva.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.