Bánya bérleti idő növelése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tamas 66

Újonc
2025. 03. 16.
51
9
LS karakter
Ademar Johnson
LV Karakter
Ademar Johnson
Szép estét mindenkinek bánya bérlettel kapcsolatos ötlet fogalmazódott meg bennem 1 hét bérleti idő helyett 2 hét lehetne magasabb költségért cserèbe mivel a mai nap folyamán el buktam a bányaba lévő összes válogató ba illetve kóhoba lévő érceket bánya mozdonyt ès az összes többi eszközt. Ami a legrosszabb ebben az hogy több hetényi munka veszett kárba egy ilyen probléma miatt amennyiben a 2 hét nem lenne megoldható 48 órás idő vallum meg növelési ideje szívesen várom a véleményeket ebben a témában bárkitől köszönöm szépen mindenkinek az idejét aki el olvassa a topicot további szèp estèt mindenkinek viszhalt

3 fullos bányám tele ércel veszett oda mert önhibámból nem tudtam fellépni a szerverre. sajnos ezt el kell károlni. akkor érdemes neki kezdeni a bányának ha tudod úgy kalkulálni az időd hogy az adott időben fent legyél. szerintem jó ahogy van.

Üdv fent voltam 4 alkalommal belém jöttek mivel a szerveren mindenki nem az út viszonyoknak megfelelően közlekedik el tört a lábán tks ra ment a kocsim is amikor belém jöttek sajnos sok idő volt mire egy admin rá ért hogy tudjon rajtam segíteni hogy tudjam használni a kocsimat ès hogy kórházig el jussak az is nehezíti a dolgokat hogy nincs mentős vagy valami frakció aki el látja a sérülteket tempomatal el juttni hogy el tudjam magam látni a kórház előtti npc nèl nagyon nem kevés idő ès e végett ment a bányámba minden a kukába

Szia, nem véletlen lehet "csak" ennyi időre bérelni a bányákat, ezen nem is szeretnénk változtatni.

• Kedvelés
Reactions: Jack. és dennis
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.