Elfogadva Azmi Santini - Rey (Helyette)

AndrewTT

Újonc
2025. 10. 17.
6
2
LS karakter
Ozhan Warren
dawn.png

Neved:
< Azmi Santini >
Kitiltás időpontja:
<
2025.10.26 >
Kitiltás időtartama:
<
Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Rey >
A kitiltás indoka:
<
Admin átverésének kísérlete >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nagyon sajnálom, hogy megpróbáltam kijátszani az adminjailt. Hibáztam és nagyon sajnálom többet nem fordulna elő ilyen, nagyon szeretnék hó esésben a szerveren játszani újra a haverokkal! Nagyon hiányzik a szerver! Igen az UCP-m sajnos nem a legtisztább, de mivel nyitás óta játszok így van köztük IC jail is (szerver elején sajnos nem ment az ic jailezés ezért adminjailba raktak az adminok, de ez felvan tüntve az adminjailokban is, hogy IC jail). Mivel az UCP-m elég csúnya, így akár utolsóeséllyel is visszajönnék a szerverre. Jobban oda figyelnék mit csinálok, nem szegnék szabályt igérem! Discord megbeszélésbe is benne vagyok mivel nagyon szeretnék játszani újra a szerveren, eventezni, elleni a többiekkel! Remélem kapok egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak. >

Mi a garancia arra, hogyha visszaengedlek, természetesen adminjail fejében, nem fogod megpróbálni megint kijátszani, hogy ne kelljen leülni a büntetést?

(Helyette) discordon megtudjuk beszélni? Nem szeretnék haveromon keresztül üzengetni. De egyébként ezentúl ilyen nem fog eszembe jutni, ameddig bannom volt SeeMta V4-en tevékenykedtem, ott nem volt velem gond. Őszintén meguntam a V4-et hozzám a Dawn közelebb áll. Talán ez is alátámassza, hogyha ott tudtam normálisan játszani akkor itt is fog menni. Illetve mostmár tudom, hogy milyen az amikor a haverok játszanak én mennék velük de nem tudok mert kivagyok bannolva, tehát +1 ok ami éltetne, hogy semmilyen szabályt ne szegjek meg.

• Kedvelés
Reactions: Krisztiann
Utolsó eséllyel megkaptad a lehetőséget, szerveren vár rád egy adminjail. A legkisebb problémánál visszakerül a kitiltás, élj a lehetőséggel, mivel több nem lesz!
Kellemes ünnepeket.