Azmi Santini - Rey (helyette)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AndrewTT

Újonc
2025. 10. 17.
6
2
LS karakter
Ozhan Warren
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Azmi Santini
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elmondom az egész ügyet az elejtől! Felléptem a szerverre ahol ugye egy unban fejében várt 300p, felléptem blueberry felett lebegtem a semmibe.Hívtam Drex admint, hogy lebegek, jött, hogy adminjail stb, megpróbálta a vh spawnt, csak ott volt egy olyan hogy alul elkezdett tölteni közben beszürkült a kép csak a HUD-ot láttam. Elment Drex, pár percig türtem de kezdett zavarni ezért irtam Rey-nek, hogy intézzük el valahogy mert zavar, aztán semmiből semmi kibannolnak hogy admin átverése, nem volt szándékomban átverni, mivel tényleg marhára irritált a szürke kép. Második lett volna a resi csak hát akkor 10percet kell várnom mire fellépek. Igen így utólag visszagondolva tényleg úgy jön le, mintha a jailt szerettem volna kijátszani, viszont szándékomban nem volt. Ezek után nem tudom, hogy mit tudnék bevállalni de akkár 600p, 1200p unban fejében is okés nekem! Kérlek könyörüljetek rajtam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
ebben a helyzetben szerintem nem szükséges, de pótolom ha igen!
Megjegyzés:

cső, itt a report, ahol beszéltük, ezt főadmin meg tudja nézni: https://ucp.dawn-game.com/dawn/report/164098

Illetve Drex-nek egy ilyet is írtál ooc-n: Admin 4 Drex: (( ub fejében kaptál jailt )) Azmi Santini: (( faszt )) Admin 4 Drex: (( ja )) Azmi Santini: (( nem veszel ki? )) Azmi Santini: (( köztünk marad )) Admin 4 Drex: (( nem ))

Ebből csakis az jön le, hogy te egy 1 perces bug AJ-val meg akartad úszni az unbanért kapott 300 percedet.
nem tudok ennél többet mondani.

• Kedvelés
Reactions: petoboss és Beni
Nekem semmi közöm az ügyhöz, csak kiraktam helyette mert haverom. elküldöm neki a válaszokat és amit reagál továbbítom, ha így okés.

edit: válasza: Feltételezni bármit lehet, visszaolvasva nyilván ez jön le, hogy én kiszerettem volna ezt játszani pedig szándékomban nem volt. Ha kicsit körültekintőbb vagy és kérsz képet akkor küldtem volna és láttad volna, hogy buggolok, ehelyett te kibannolsz… Szerinted ez fer?

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Beni
Sziasztok megérkeztem a bírálattal!

Átolvastam a reportot, és a bizonyítékokat amit kaptam Rey-től és úgy gondolom, hogy az unban esély amit kaptál, azzal te visszaéltél és egyáltalán nem gondoltad komolyan lásd a reportban amit írtál, emellett még megpróbáltad lekenyerezni is az adminisztrátort, amit szerintem te sem gondoltál komolyan.

A panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: petoboss és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.