- 2024. 08. 05.
- 18
- 11
- LS karakter
- Azmi Santini
Panasztevő InGame neve:
► Azmi Santini ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Petii ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► ATM rablás közben, két autóval kergettünk egy rendőrt aki egyedül ült a kocsiban, illetve előttünk lőtte le a feletteseinket. A rendőr sikeresen lerázott minket ekkor mi ketten megálltunk a két kocsival (mind a két kocsiban full fegyveres, golyóálló mellényesek) megállt tőlünk nem messze, majd kilőtte a másik autó söférét. Ekkor mi elkezdtük üldözni, hogy megöljük. Ütközött kiszálltunk lelőttük, ölés közben megjelent Petii (sokkolóval az oldalán). Kérdezte miért megyünk utánna 2 perce, elmondtam neki, majd mikor megkérdeztem tőle, hogy miért most figyelmeztett mikor megöltük és miért nem akkor amikor üldöztük (elvileg végig nézte mert senkitől nem kért bizonyítékot), arra annyi volt a válasza hogy most ért vissza a géphez. Engemet bevágott 120p Nonrp-re ami szerintem teljesen jogtalan! Rendőr részéről pedig a PG figyelmen kívül lett hagyva. Nem hiszem hogy túl rp-s 5-6 nagy fegyveresre kiszálni egyedül. Ügy végén azt se tudta, hogy kivezetett, mondtam neki, hogy elvileg végig nézte, illetve ha nem látta akkor kellene bizonyíték… nem nézte jól szemmel, ellett mondva hogy én vezettem és repült is a 120p. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/mi6P
◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)