Azmi Santini - Petii

• Thread starter Thread starter Máté
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 201
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Máté

Újonc
2024. 08. 05.
18
11
LS karakter
Azmi Santini
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Azmi Santini

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Petii

Panasz oka, leírása, kifejtése:
ATM rablás közben, két autóval kergettünk egy rendőrt aki egyedül ült a kocsiban, illetve előttünk lőtte le a feletteseinket. A rendőr sikeresen lerázott minket ekkor mi ketten megálltunk a két kocsival (mind a két kocsiban full fegyveres, golyóálló mellényesek) megállt tőlünk nem messze, majd kilőtte a másik autó söférét. Ekkor mi elkezdtük üldözni, hogy megöljük. Ütközött kiszálltunk lelőttük, ölés közben megjelent Petii (sokkolóval az oldalán). Kérdezte miért megyünk utánna 2 perce, elmondtam neki, majd mikor megkérdeztem tőle, hogy miért most figyelmeztett mikor megöltük és miért nem akkor amikor üldöztük (elvileg végig nézte mert senkitől nem kért bizonyítékot), arra annyi volt a válasza hogy most ért vissza a géphez. Engemet bevágott 120p Nonrp-re ami szerintem teljesen jogtalan! Rendőr részéről pedig a PG figyelmen kívül lett hagyva. Nem hiszem hogy túl rp-s 5-6 nagy fegyveresre kiszálni egyedül. Ügy végén azt se tudta, hogy kivezetett, mondtam neki, hogy elvileg végig nézte, illetve ha nem látta akkor kellene bizonyíték… nem nézte jól szemmel, ellett mondva hogy én vezettem és repült is a 120p.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/mi6P

Megjegyzés:

Válaszod
[/CENTER]

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
  • Kedvelés
Reactions: Mikosz és David2
Szia, nem tudom minek érzitek magatokat, hogy a rendvédelmet üldözitek. Egy illegálnak még mindig az lenne a fő, hogy megússzák az akciót, nem az hogy a rendvédelmet üldözze, hogy meg tudja ölni.
illetve ha nem látta akkor kellene bizonyíték…
Miért kéne bizonyíték, ha ti magatok is bevalljátok a történteket?
(elvileg végig nézte mert senkitől nem kért bizonyítékot)
Egy szóval nem mondtam ilyet, hogy végig néztem az elejétől, nem tudom honnan jött ez neked.

Továbbá az is elég vicces, hogy fenyegetni próbálsz azzal hogy módosítani fogod a pk-t, szóval helyesen döntsek..

[2025-03-30 21:31:22] [Output] : Azmi Santini: (( Petii, kérlek dönts helyesen nem szeretném módosítani a PK-t. ))

Illegálnak továbbra is az a fő, hogy sikeresen elmeneküljenek, nem az hogy nagyobb figyelmet hívjon magára, mert ők rendvédelmiseket kergetnek. De nyugodtan megkérdezhetünk nagyobb admint is (FA/SA), hogy ők mit gondolnak az esetről.

Rendőr részéről pedig a PG figyelmen kívül lett hagyva.
Mi PG azon, hogy messzebbről mesterlövésszel lő rátok? Ezt nyugodtan fejtsd ki,
ellett mondva hogy én vezettem
Ha nem kell 2-3x megkérdezni ki vezetett, és tudsz elsőre is válaszolni, fel tudod vállalni hogy te vezettél, akkor lehetséges, hogy enyhített szankciót kaptál volna. Illetve utoljára sem sikerült neked leírni azt, hogy "én vezettem" hanem a társad írta le, mert már ő is feleslegesnek érezte húzni az ügyet, de ahogy elnézem te jót szórakoztál.

[2025-03-30 21:35:04] [Output] : Azmi Santini: (( Folytatni szerettük volna az ATM-ezést, veszélyt jelentettél ránk, leadereket megölted ))
- Ezzel a cselekedettel, hogy kergetitek a rendvédelmist, nagyobb veszélyt hoztok magatokra, nem hárítjátok a veszélyt. Itt arra ment ki a játék, hogy le tudjatok darálni mégegy embert.

Megérkeztem a birálattal.

1. Kezdjük azzal az egészet,hogy az illegál miért követné az egyetlen rendőrt.Simán eltudtatok volna menekülni.

2. Nem gondolnám hogy illegálosként az első szempont az hogy egy rendvédelmist kövessetek.

A panaszod jogtalan, az eljáró admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: peti
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.