Azmi Santini - Norby

• Thread starter Thread starter Máté
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 188
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Máté

Újonc
2024. 08. 05.
18
11
LS karakter
Azmi Santini
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Azmi Santini
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Srác full random belém kötött IC, miközben várakoztam a szerelőtelepnél. Volt egy kis ic szájkaraté én elszerettem volna engedni de csak mondta és mondta, így nem tudtam annyiba hagyni. Odáig elment az ügy, hogy átment ooc-re, ahol konkrétan többször is olyat írt ami nem állja meg a helyét ooc chaten. Én részemről volt egy enyhébb ooc stílus "mész adminnak sírni" de a srác többször is írt, pl.: seggemből húztalak ki, nem fogsz te így velem beszélni, kussolj már a faszomba xd, és hasonlók! Közben valaki random neki ütközött, ekkor kiszálltam odamentem a balesetett okozóhoz, ekkor a kedves ooc csúnyán beszélő srác úgygondolta, hogy ő elüt engemet, teljesen látni a videón a szándékot (Bíráló adminnak elküldöm magán okok miatt nem adom ki a videót), ez a szándékos elütés figyelmen kívül lett hagyva. Norby úgy gondolta, hogy én megegyezem a sráccal ooc stílusban, tehát én ugyan annyit érdemlek, mint ő. Kiálltam magamért, hogy azért nem kéne egy kalap alá venni mert én ooc nem kussoltattam be senkit... ekkor átgondolta és úgy látta, hogy oké akkor neki adok 90-et neki meg 60-at. Szándékos feszkó keltés is ellett engedve.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az ok amire admin lett hívva: https://armin.kim/seepaste/bCV6
Megjegyzés:

Én nem hívtam volna admint, viszont a srác szerint IC nem lehet niggerezni és ezért hívott admint! Norby a 2 oldalnyi admin jailemért akart súllyosabb jailt osztani (Indokokat, dátumot, időtartamot elkéne olvasni. Nagy része IC jail, illetve van köztük előző semmis, duty itemek leadása, BUG, elrontott jailek és hasonlók, amiket szerintem figyelmen kívül kellene hagyni.)

• Kedvelés
Reactions: norby
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Azmi Santini
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Srác full random belém kötött IC, miközben várakoztam a szerelőtelepnél. Volt egy kis ic szájkaraté én elszerettem volna engedni de csak mondta és mondta, így nem tudtam annyiba hagyni. Odáig elment az ügy, hogy átment ooc-re, ahol konkrétan többször is olyat írt ami nem állja meg a helyét ooc chaten. Én részemről volt egy enyhébb ooc stílus "mész adminnak sírni" de a srác többször is írt, pl.: seggemből húztalak ki, nem fogsz te így velem beszélni, kussolj már a faszomba xd, és hasonlók! Közben valaki random neki ütközött, ekkor kiszálltam odamentem a balesetett okozóhoz, ekkor a kedves ooc csúnyán beszélő srác úgygondolta, hogy ő elüt engemet, teljesen látni a videón a szándékot (Bíráló adminnak elküldöm magán okok miatt nem adom ki a videót), ez a szándékos elütés figyelmen kívül lett hagyva. Norby úgy gondolta, hogy én megegyezem a sráccal ooc stílusban, tehát én ugyan annyit érdemlek, mint ő. Kiálltam magamért, hogy azért nem kéne egy kalap alá venni mert én ooc nem kussoltattam be senkit... ekkor átgondolta és úgy látta, hogy oké akkor neki adok 90-et neki meg 60-at. Szándékos feszkó keltés is ellett engedve.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az ok amire admin lett hívva: https://armin.kim/seepaste/bCV6
Megjegyzés:

Én nem hívtam volna admint, viszont a srác szerint IC nem lehet niggerezni és ezért hívott admint! Norby a 2 oldalnyi admin jailemért akart súllyosabb jailt osztani (Indokokat, dátumot, időtartamot elkéne olvasni. Nagy része IC jail, illetve van köztük előző semmis, duty itemek leadása, BUG, elrontott jailek és hasonlók, amiket szerintem figyelmen kívül kellene hagyni.)
Szia, igazából InGame is elmondtam, hogy mint a kettőtök fog kapni OOC Stílusra jailt. Korrekt módon szerettem volna eljárni, hiszen én nem az a fajta admin vagyok aki örül ha 120 perces jaileket tud osztani. Először nem láttam de utána átolvastam jobban és korigáltam magam. Ezért kapott ő fél órával többet. Úgy gondolom, hogy ilyenkor a legjobb módszer tovább lépni és nem szájalni vissza. Evvel semmit nem fogsz elérni csak azt, hogy átmegy az egész szájkaratébe és admin lesz hívva. Az nem különösen izgat, hogy az InGame Karaktered miket beszél, valóban elhangzott tőled a "Nigger" szó, de viszont azt elengedtem mivel az UCP-d által már voltál ilyen jailben és kilettél véve utána. Úgy gondolom, hogy amíg nem neked adtam nagyobb jailt, addig nem igazán értem a panaszod indokát. Amikor crasheltél, a másik fél leírta, hogy ő elfogadja a szankcióját és léphetünk tovább.

Részemről ennyi az ügy, számítottam a panaszkönyvre, mivel említetted nekem OOC chaten is.
Várom a Főadmin bírálatét és küldöm a megfelelő logokat discordon privátban.
Ha szügséges akkor természetesen nyitott vagyok egy hanghívásba is csatlakozni.

Utoljára szerkesztve:
Úgy gondolom, hogy amíg még mindíg nem te kaptál nagyobb admin jailt, addig nincs igazán okod a panaszkönyvre.
Szóval mert én kevesebbet kaptam ezért nem érezhetem helytelennek a bírálatodat, illetve mert én kevesebbet kaptam akkor ne irjak PK-t?

Sziasztok. A panaszt én fogom birálni.Norby küld el nekem privába a logokat.

Megérkeztem a birálattal.

1. OOC stílus mindkét részről volt,szóval ez a rész full jogos hogy kaptatok rá szankciót.

2.Etnikai hovatartozással való viccelődésre kaphattál volna jailt,viszont norby elnéző volt.

Az eljáró admin nem hibázott.Panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: norby
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.