- 2024. 08. 05.
- 18
- 11
- LS karakter
- Azmi Santini
Panasztevő InGame neve:
► Azmi Santini ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Norby ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Srác full random belém kötött IC, miközben várakoztam a szerelőtelepnél. Volt egy kis ic szájkaraté én elszerettem volna engedni de csak mondta és mondta, így nem tudtam annyiba hagyni. Odáig elment az ügy, hogy átment ooc-re, ahol konkrétan többször is olyat írt ami nem állja meg a helyét ooc chaten. Én részemről volt egy enyhébb ooc stílus "mész adminnak sírni" de a srác többször is írt, pl.: seggemből húztalak ki, nem fogsz te így velem beszélni, kussolj már a faszomba xd, és hasonlók! Közben valaki random neki ütközött, ekkor kiszálltam odamentem a balesetett okozóhoz, ekkor a kedves ooc csúnyán beszélő srác úgygondolta, hogy ő elüt engemet, teljesen látni a videón a szándékot (Bíráló adminnak elküldöm magán okok miatt nem adom ki a videót), ez a szándékos elütés figyelmen kívül lett hagyva. Norby úgy gondolta, hogy én megegyezem a sráccal ooc stílusban, tehát én ugyan annyit érdemlek, mint ő. Kiálltam magamért, hogy azért nem kéne egy kalap alá venni mert én ooc nem kussoltattam be senkit... ekkor átgondolta és úgy látta, hogy oké akkor neki adok 90-et neki meg 60-at. Szándékos feszkó keltés is ellett engedve. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Az ok amire admin lett hívva: https://armin.kim/seepaste/bCV6 ◄
Megjegyzés:
► Én nem hívtam volna admint, viszont a srác szerint IC nem lehet niggerezni és ezért hívott admint! Norby a 2 oldalnyi admin jailemért akart súllyosabb jailt osztani (Indokokat, dátumot, időtartamot elkéne olvasni. Nagy része IC jail, illetve van köztük előző semmis, duty itemek leadása, BUG, elrontott jailek és hasonlók, amiket szerintem figyelmen kívül kellene hagyni.) ◄
.png)