Neved:
< Azmi Santini >
Kitiltás időpontja:
< 2025.08.07 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Brown >
A kitiltás indoka:
< Frakcióminősítés pk alatt >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Hello, azért szeretném mivel megbántam, kicsit felidegesítettem magamat és ezért egy enyhébb csúnyát írtam, nagyon megbántam. Sajnos többiek elmondása alapján a PK már nincs fent, tehát arra gondolok, hogy törölve lett, bár nem tudom mennyire fer, hogy törlik a pk-t. Emellett kaptam egy fórum bant is ezért kell haveromnak írni, hogy rakja ki helyettem... A forum ban annyi, hogy "kérésre" mikor Brown-t felkerestem akkor meg annyit tudott mondani, hogy nem mondhatja el miért rakott ki fórumról illetve a fk minősítés jogos! Hol ott ha jól tudom annyit írtam, hogy "ennyit ér a rendőrség" nem volt szándékomban rosszat írni rájuk, hibáztam, tanultam belőle. Szeretnék újra a közösség tagja lenni! Remélem megértitek! Máskor nem fordulna elő! Illetve az volt a kifogása, hogy sok a jailem, mikor kb. ami jogos 4-5, mert sok az előző semmis, bug, duty itemek leadása, meg szeró elején ugye nem ment a ic jail ezért adminjailba rakta. Köszönöm ha megértitek a helyzetemet én tényleg semmi rosszat nem szerettem volna csak nem értettem egyett az akkori ügy intézéssel ezért PK-t tettem csak sajnos akaratom ellenére is minősítettem a frakciót. Brown azóta nem tölt be nagyobb szintű admint a szerveren, viszont én továbbra is jogtalannak érzem, illetve amit akkor leművelt velem privátban az kritikán aluli! A pk egy üldözés miatt lett megírva. >
.png)