Ayse Kas (Helyette) ----- Pandor

• Thread starter Thread starter dane
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 229
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dane

Újonc
2025. 03. 17.
9
5
LS karakter
Milo Mace
A téma címe a következőképp nézzen ki:
Milo Mace - Pandor

dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Milo Mace
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pandor
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy nagyobb ügy volt, hibázott mind a két fél, a kedves frakciótársam pedig jail kapott az ügyben, pandor mondta hogy lehet élni a panaszköny lehetőségével és élni is élnünk vele -- az volt amúgy az egész hogy megprobalba rádiózott, és kiadta neki de mivel nem szabad hibát követett el oké, de pandor követte el az első hibát, mert ő élesre sokkolt állítása szerint "Animba" Közben amúgy élesre volt, mert beismerte, ezt nem lehet letagadni mert evidence van róla, balra jobbra lehetett volna mert a főadmin követett el egy első hibát ("És azt mondta hogy elrontották a frakciótársaim több ember roleplay szituácit. - Én jóval előtte csekkoltam meg mert arra voltam drogfarmom is bb-be van, minden - és mentem volna egy ermbert tgfeltetni --- mivel megláttam a frakcióskinünket felismertem, és közelebb mentem direkt hogy lássam megerősűlt ő volt az, ő megprobalba rádiózott de ezt fentebb mondtam hibát követett el mindegy nem lényeges. egyedül távolrol küldtem sniperral úgy hogy célkeresztem is rossz volt, nem közelítettem meg mert nem akartam terminátorrpzni hogy kiszállok rampagezve kevlárral 6 rendvédelmisre mp5el. több pozicirol küldtem meg, - amire azt mondták többen jöttünk holott én voltam egyedül --- írt a pandor lépjünk be és beléptünk dc argumentáció volt az egész dologgal kapcsolatosan... (egyébként meg ő ismerte be hogy mit csinált...)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/5me3o0
https://streamable.com/t28im2

Megjegyzés:

Szerintem ez illetlenség volt, én megmondtam a pandornak őszintén élni fogok a lehetőséggel mert mind a két részről történt hiba, holott mind emberek vagyunk - mindenki hibázik.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: rey és dzsu
Sziasztook, Nos mivel egyik fél ki volt bannolva dcről igy fel ajánlottam azt hogy a frakció dc-n megbeszéljük ezt az egészet, tehát ez is az én korrektségemen múlott. Természetesen, mindhárom fél jelen volt, én mindenki végig hallgatta. Illetve kicsit unkorrekt szerintem hogy az ügy intézést ki clippelitek de gondolom arról nincs clipp hogy "pandor utalok 10.000 forintot ha nem raksz be" és társai. Élesre sokkolás pedig nem vesztette realitását hisz mögöttetek álltam és nem is arra néztek, clippbe benne van, és igen történt sokkolás viszont animba voltatok, nem hátráltattam a játék élményetek.

-Éles fegyverre a sokkoló használata engedélyezett.
↳ Mindaddig sokkolhat a rendvédelem éles fegyver ellen amíg az nem veszíti el a realitását. Pl.: sokszoros túlerő, hátulról sokkolja le stb..

Az meg hogy animba be rádiózza a spanod hogy itt meg ott elkaptak, úgy hogy 4 fegyveres van mellette/körbeállva abszolút nem reális.

ui: nem értem miért te írtad a pk-t ha nem veled történt. + voiceba megkérdeztem van e bizonyíték vagy bármi kép/videó azt mondtátok nem, eléggé félre lettem vezetve és nem értem miért kellet hazudni, megnéztem volna és el mondtam volna a véleményem mint ahogy most.

Várom a bírálót.

Sziasztook, Nos mivel egyik fél ki volt bannolva dcről igy fel ajánlottam azt hogy a frakció dc-n megbeszéljük ezt az egészet, tehát ez is az én korrektségemen múlott. Természetesen, mindhárom fél jelen volt, én mindenki végig hallgatta. Illetve kicsit unkorrekt szerintem hogy az ügy intézést ki clippelitek de gondolom arról nincs clipp hogy "pandor utalok 10.000 forintot ha nem raksz be" és társai. Élesre sokkolás pedig nem vesztette realitását hisz mögöttetek álltam és nem is arra néztek, clippbe benne van, és igen történt sokkolás viszont animba voltatok, nem hátráltattam a játék élményetek.

-Éles fegyverre a sokkoló használata engedélyezett.
↳ Mindaddig sokkolhat a rendvédelem éles fegyver ellen amíg az nem veszíti el a realitását. Pl.: sokszoros túlerő, hátulról sokkolja le stb..

Az meg hogy animba be rádiózza a spanod hogy itt meg ott elkaptak, úgy hogy 4 fegyveres van mellette/körbeállva abszolút nem reális.

ui: nem értem miért te írtad a pk-t ha nem veled történt. + voiceba megkérdeztem van e bizonyíték vagy bármi kép/videó azt mondtátok nem, eléggé félre lettem vezetve és nem értem miért kellet hazudni, megnéztem volna és el mondtam volna a véleményem mint ahogy most.

Várom a bírálót.
megértem, teljesen én csak megírtam helyette a panaszkönyvet.
Jailt megkapta a rádiózása jogos volt ebben igazad van.

Helló, kíváncsi vagyok a teljes vágatlan discord beszélgetésre, mert oké hogy ki clippelitek ahol valamit mond a Pandor, így könnyű hibát találni benne, viszont nem hiszem hogy ez lenne a megfelelő panasztétel, hogy amúgy a fél discord kivan takarva, feltételezem mert valaki olyan van a beszélgetésben aki egyébként bannolva van a szerverről, és a frakciódban van, ennek utána járunk mihamarabb.

A második klippre nemtudok mit mondani, téged animba lőnek, a másik srác teljesen más embert lőtt. Illetve a videón is tisztán látható hogy legalább 2 egység érkezik még. A videó megérkeztéig a panaszod jogtalan, azonban Pandor teljesen korrekt volt veletek szembe, az viszont hogy a frakciótársatok ennyit nem tud, hogy 4 ember között rádiózhat e vagy nem, eléggé nagy probléma.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.