Ayden Cartier DGH Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

! Ayztoo

Újonc
2025. 05. 24.
12
3
LS karakter
Zara Vallandingham
LV Karakter
Adam P Mathers
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Herceg Gergő vagyok, 16 éves leszek 2 hónap múlva.
Account ID-d?
>826
Hány játszott perccel rendelkezel?
>29 912
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Herceg Gergő-nek hívnak 16 éves leszek 4 hónap múlva. Gyálon lakok, de Pestre járok iskolába a BMSC Pataky István Informatikai Technikumba 9. osztályba mivel év vesztes vagyok. Jővőbeli terveim: Sikeres és egy elismert Rendszergazda egy Hires IT cégnél. Ezeken kívül vannak hobbijaim is, Kick-boxozok verseny szinten, de már lassan 9 éves küzdősport múltam van. Motorozok utcán és pályán is, most tervezek jogosítványt lerakni A1-es kategóriában. Ezen kívül imádok PC-ket összerakni, 5 barátom-nak és beleértve magamat is, én szereltem össze hibátlanul a PC-ket. Személy szerint sok időt és türelmet tudok belefordítani abba a dologba amit szeretek csinálni, jó beszéd készségem van és tudok érett viselkedést tanúsítani.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az hogy a kisebb ügyeket mint mondjuk a Kérdések kategóriában megadott feladatát elvégezze. Ezzel kevesebb terhe lessz az Adminoknak akik tudnak a nagyobb ügyekkel foglalkozni. Egy Adminsegédnek nem kell kimenni a reportra, elég csak megválaszolni az adott kérdést.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Az akinek nem kell 2x elmondani valamit, elsőre is megérti amit adtak neki feladatot. Felkészült az olyan szituációkra ami nem mindennapos.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Már elég régóta játszok a szerveren és felmerült bennem az a kérdés, hogy miért ne próbálkozzak egy ezzel a feladattal is. Plussz fő célom, hogy egyszer Admin is legyek a szerveren.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Jól tudok csapatban dolgozni, tiszteletben tartom másnak a dolgait és nem mellesleg jó a probléma megoldó képességem is ami ide azért elég sokszor el kell.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Alapvetően amikor hazaérek a suliból akkor már fel is tudok jönni a szerverre és tudom csinálni a dolgomat, ez hétköznap olyan 2-3 órát jelent. Hétvégén meg ennél sokkal többet, átlagosan olyan 6-8.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. A városháza: Mivel egy alapvető hely ami elengedhetetlen az rp-hez. Itt tudja kiváltani az iratait és lehet Ingatlant is bejelenteni (ha esetleg egyszer kell neki). 2. A Szerelő telep: Elengedhetetlen a közlekedéshez mivel ha ne, szereli meg a kocsiját akkor egy idő után nem megy vele messzire. 3. A Palominói stég: Nos mivel személy szerint azt gondolom, hogy a szerveren a legjobb munka az a horgászat ezért, hogy meglegyen a kellő pénze és pp-je azt mutatnám meg neki, hogy ott dolgozzon.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>3 Pozitív: Jol tudok csapatban dolgozni, Jó a beszélő készségem értek a felnőtt emberek nyelvén, Tiszteletben tartom mások kéréseit.
3 Negatív: Ha valamibe nagyon beleélem magam akkor azt már túlságosan is csinálni akarom és egy idő után megunom, Nem minden estben tudom átérezni más embereknek a problémáit ezáltal nem a kellő szavakkal és odafigyeléssel látom el őket (Barátok, családtagok), Túl segítőkész vagyok amit sok esetben mások kihasználnak (Tapasztalat).​

Szia. A friss jailre való tekintettel, ezt most elutasítom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.