- 2025. 05. 24.
- 11
- 3
- LS karakter
- Zara Vallandingham
- LV Karakter
- Adam P Mathers
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
- Neved / Életkorod / Account ID-d.
Ayden Cartie (Herceg Gergő) 16 leszek 4 hónap múlva. Account ID: 826
- UCP előélet
DawnMTA User Control Panel
Légy részese Magyarország legnagyobb és legismertebb RolePlay közösségének! Vágj bele a második életedbe, itt minden lehetséges!
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Segítenék az elakadott játékosoknak pl: a kezdőknek ha esetleg nem értenek valamit. Vagy ha valaki szabályt szeg akkor azt a megfelelő indokkal szankcionálom. Illetve minden más admin szerepet is örömmel betöltenék.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Régóta játszok a szerveren és már voltam admin más szervereken is, plusz meguntam a normál játékos létet és ezért azt gondolom, hogy maximális energia odaadással tudnám elvégezni a feladatomat.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A DAWN-MTA szerverén már több mint 1 éve játszok, azon kívül már lassan 4 éve MTA-zok. SEE.MTA-án kezdtem, de játszottam már Fivem en is 2 évet.
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam admin a régi Grand-MTA-án Ayztoo néven. A régi CRUZ-MTA-án is voltam Phantom néven ismerve. Fivemen a BlackCity szerverén is voltam admin Ayztoo néven.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Herceg Gergő-nek hívnak 16 éves leszek 4 hónap múlva. Gyálon lakok, de Pestre járok iskolába a BMSC Pataky István Informatikai Technikumba 9. osztályba mivel év vesztes vagyok. Jővőbeli terveim: Sikeres és egy elismert Rendszergazda egy Hires IT cégnél. Ezeken kívül vannak hobbijaim is. Kick-boxozok verseny szinten, de már lassan 9 éves küzdősport múltam van. Motorozok utcán és pályán is. Most tervezek jogosítványt lerakni A1-es kategóriában. Többi hobbim a Legózás, Rajzolás és Apám építő ipari cégének a műhelyébe tevékenykedni és a saját kezemmel alkotni. Ezen kívül imádok PC-ket összerakni, 5 barátom-nak és beleértve magamat is, én szereltem össze hibátlanul a PC-ket. Személy szerint sok időt és türelmet tudok belefordítani abba a dologba amit szeretek csinálni, jó beszéd készségem van és tudok érett viselkedést tanúsítani.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata az egy olyan pozíció ami csak olyanoknak fekszik le akik értik is a dolgukat. Az a játékosok felé nyújtott segítség és megértés. Ez egy Admin feladata, megérteni az adott játékost és a szabályoknak megfelelően eljárni. Aki unja és nem érdekli hanem csak a juttatásra megy és nem arra, hogy egy jobb közösséget gyarapítson az nem való Adminisztrátornak.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a szerver legfontosabb helye a Városháza. Mivel minden új játékos legelső helye az a város háza. Ott lehet okmányokat kiváltani, interiorokat bejelenteni, plusz az egyik legmutatósabb épület az egész város, azt ne feledjük, hogy külön munkát fektettek bele, hogy személyre szablyák még a festményeket is.