Ayden adminisztrátori jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Ayden
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 213
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ayden

Újonc
2025. 04. 27.
12
11
LS karakter
Ayden Vercetti
LV Karakter
Ayden Smith
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - KÖVETELMÉNYEK

Neved / Életkorod / Account ID-d.
Zsolt, 18, -

UCP előélet.
-

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Valószínűleg többet lennék dutyban, mint IC. Napi 2-3 órát tudok megígérni, ha lemegy a vizsgaidőszak akkor ez feljebb csúszik.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Könnyen beilleszkedem és jól tudok alkalmazkodni, ha nem tudnék valamit akkor is gyorsan tanulok. Szeretek segíteni a játékosoknak akár kisebb vagy nagyobb problémáról legyen szó. Számos alkalommal voltam már admin más szerveren, tehát ez nem jelentene újdonságot és gondot számomra. Naponta több órát rátudnék szánni adminisztrátori feladataim ellátására.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A szerver újranyitása óta kezdtem el komolyabban játszani a Dawn-MTA szerverén, de még, ha jól emlékszem V4-en van egy karakterem, mert regisztráltam még régen. Magát az RP-t kb 5-6 éve kezdtem el. Először inkább a GTA 5 RP-vel ismerkedtem meg, utána jött az MTA.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam több kisebb szerveren is, illetve StayMTA-n Admin 5 voltam Ayden néven.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban.)
Zsolt vagyok, 18 éves. Jelenleg Nyíregyházán élek a szüleimmel. Idén érettségizem. Az írásbelit már letudtam, így csak a szóbeli maradt hátra. Az egyik hobbimnak mondanám az edzőterembe járást, amit 3 éve kezdtem és kitartóan csinálom, bár most a vizsgaidőszakban 1-2 hét kiesett. Ezen kívül nagyon szeretek sportolni, szinte bármilyen sporttevékenységről legyen szó. A másik hobbim a videójátékok. Az RP-t kb 5-6 éve kezdtem amikor nagyon felkapott lett a GTA 5 RP, emiatt több évet ott játszottam, de pár éve rátaláltam az MTA-ra is.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata a szabályzat betartatása a játékosokkal. Játékosok figyelése, szabályszegés esetén megfelelő szankcionálás, valamint más játékosokra érkező panaszok megvizsgálása és bírálása. Játékhiba esetén a játékosok számára segítségnyújtás.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Pláza:

Los Santos közepén található a kórház mellett egy hatalmas épület. A térkép egy sárga táska ikonnal jelzi. Itt az összes bolt megtalálható, amire a játékosnak szüksége lehet, például ruhabolt vagy a hobbi bolt. A plázában bank is található, ahol a játékos a pénzügyeit tudja intézni, illetve kaszinó és mozi terem a szórakozás miatt.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
Hali, egy próbát megérhet.
Sok szerencsét.

• Imádom
Reactions: Ayden
Szia, a lapod a vezetőség döntése alapján ELFOGADÁSRA került!

Gratulálunk!

Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.