Panasztevő InGame neve:
► Ayato Tanaka ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Alex -ADMIN 3- ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Társammal TEKesként kimentünk ILLEGÁL piacra szétnézni -Mi van ott, hogy néz ki a hely- Majd Alex report nélkül ránk jött és berakott minket 80p Jail-be indok: NONRP. OOC chaten többszörösen kérdeztem, hogy megtudja e nekem mutatni azt a pontot a szabályzatban, hogy rendvédelmis NEM jöhet be illegál piacra szoli közben. Míg ő ezt teljesen ignorálta és annyit írt minden alkalommal, hogy: "Továbbra is mondom, ha nem értetek egyet akkor van lehetőségetek panaszt tenni. Majd miközben kérdeztük volna ismét ő berakott minket 80perc AJ-ra NONRP indokkal. -Clipp, screenshot KÉSZÜLT az esetről. Lentebb csatolom azt. -Hozzá tenném, TEK-es társammal ma hajnalban néztük a szabályzatot és NEM találtunk ilyen pontot. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Screenshot: - Clipp ( eset végéről ): ◄
Megjegyzés:
► Szabályzatban haverommal kerestük, ilyen pontot NEM találtunk. -Továbbá ha van is ilyen szabály, akkor legalább válaszolhatott volna Alex A3, nem pedig fullba leignorálni és berakni Jail-be, mellesleg REPORT nélkül. Tehát szerintem NEM ez a korrekt út az ügy levezetéséhez. UI: Nem intézkedtünk senkivel / semmivel szembe, és nem is állt szándékunkba. ◄
.png)
.png)