Ayato Tanaka -Alex (A3)

• Thread starter Thread starter Tarka8
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 233
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tarka8

Újonc
2025. 03. 18.
19
9
Rimaszombat
LS karakter
Ayato Tanaka
LV Karakter
Giocanno D Santoro
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ayato Tanaka

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex -ADMIN 3-

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Társammal TEKesként kimentünk ILLEGÁL piacra szétnézni -Mi van ott, hogy néz ki a hely- Majd Alex report nélkül ránk jött és berakott minket 80p Jail-be indok: NONRP. OOC chaten többszörösen kérdeztem, hogy megtudja e nekem mutatni azt a pontot a szabályzatban, hogy rendvédelmis NEM jöhet be illegál piacra szoli közben. Míg ő ezt teljesen ignorálta és annyit írt minden alkalommal, hogy: "Továbbra is mondom, ha nem értetek egyet akkor van lehetőségetek panaszt tenni. Majd miközben kérdeztük volna ismét ő berakott minket 80perc AJ-ra NONRP indokkal. -Clipp, screenshot KÉSZÜLT az esetről. Lentebb csatolom azt. -Hozzá tenném, TEK-es társammal ma hajnalban néztük a szabályzatot és NEM találtunk ilyen pontot.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Screenshot: - Clipp ( eset végéről ):

Megjegyzés:

Szabályzatban haverommal kerestük, ilyen pontot NEM találtunk. -Továbbá ha van is ilyen szabály, akkor legalább válaszolhatott volna Alex A3, nem pedig fullba leignorálni és berakni Jail-be, mellesleg REPORT nélkül. Tehát szerintem NEM ez a korrekt út az ügy levezetéséhez. UI: Nem intézkedtünk senkivel / semmivel szembe, és nem is állt szándékunkba.

• Kedvelés
Reactions: CFYX
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Sziasztok továbbra is tartom magam ahoz amit nektek mondtam. a rendvédelem csak nyomos indokból tartozkodhat az ILLEGÁLIS piacon (( valaki oda menekül, vagy nyomozás céljából mennek oda )) ebben a forgató könyvben ti körbe nézni mentetek " [2026-02-21 14:37:31] [Output] : Ayato Tanaka: (( Kíváncsiak voltunk milyen a hely. ))"
képeken is jól látszik hogy ti nem egy nyomozás keretein belül vagytok az illegális piacon.
várom a bíráló admin válaszát.

-Elejét ezzel kezdtük, utánna írtam, hogy a helyet is jöttünk megnézni. Mivel szétnéztünk, hogy telefonszámok vannak e kint, mint ahogy írta az illegális / civil tag is: [2026-02-21 14:34:10] [Output] : Diaz Fonseca: (( van képem ahogy nézegetitek az npc-t is )). Majd egyik piacon ( jobb kézen legfennt a legutolsó piacon talált 9mm-re vésett telefonszámot jelentettük az NNI nek. Majd te jöttél. Továbbá itt van hozzá egy chat screenshot. [2026-02-21 14:28:20] [Output] : Zayden Knox mondja: Ott egy heli
[2026-02-21 14:28:23] [Output] : Zayden Knox mondja: Piacon
[2026-02-21 14:28:38] [Output] : Ayato Tanaka mondja: Éstényleg
[2026-02-21 14:28:42] [Output] : Ayato Tanaka mondja: Meg egy skoda
[2026-02-21 14:29:05] [Output] : Ayato Tanaka mondja: Ez teli van

Így jöttünk ide megnézni, hogy mi van kitéve, egyben szétnézni hogy milyen a hely. Mivel őszintén NEM sűrűn voltam itt...

Utoljára szerkesztve:
Amikor a rádiózás történt nektek nem szabadott volna ott lennetek. semmi indokotok nem volt arra hogy ti oda ki menjetek ahogy írtátok is ooc-ben [2026-02-21 14:37:31] [Output] : Ayato Tanaka: (( Kíváncsiak voltunk milyen a hely. ))" nem ugy kezdtek el nyomozni hogy oda mentek és ott épp megláttok egy embert aki be rak a piacba egy fegyvert és akkor gyors le rádiozzátok. Nyomozás alapján oda mehettek. csak úgy mert ti meg akarjátok nézni magatoknak a piacot hogy " milyen a hely" úgy nem. hozzá teszem [2026-02-21 14:37:23] [Output] : Ayato Tanaka: (( Nem razziázni jöttünk, ha akartuk volna bilincsbe lehetett volna Diaz-is. )) ergo nem mehettek oda. várom a bíráló admin válaszát.

• Haha
Reactions: Vajdaa
Mellesleg ha ennyire a " de IRL is van ilyen " mondattal dobálózik mostanában mindenki a szerveren ( aki nem ne vegye magára, nem sértésből ).
De ÉN speciál filmekben / azokról rövid részletekben is láttam már olyat hogy egy TEK / SWAT os elmegy egy illegál piacra, hozzáteszem nem PD/NAV-os őrmesterek vagyunk, hogy egy MP5-el / Glock-al mentünk oda. Mindkettőnknél NAGYkaliber volt és az alap szolgálati fegyverek +Smoke, flash...

Utoljára szerkesztve:
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Amikor a rádiózás történt nektek nem szabadott volna ott lennetek. semmi indokotok nem volt arra hogy ti oda ki menjetek ahogy írtátok is ooc-ben [2026-02-21 14:37:31] [Output] : Ayato Tanaka: (( Kíváncsiak voltunk milyen a hely. ))" nem ugy kezdtek el nyomozni hogy oda mentek és ott épp megláttok egy embert aki be rak a piacba egy fegyvert és akkor gyors le rádiozzátok. Nyomozás alapján oda mehettek. csak úgy mert ti meg akarjátok nézni magatoknak a piacot hogy " milyen a hely" úgy nem. hozzá teszem [2026-02-21 14:37:23] [Output] : Ayato Tanaka: (( Nem razziázni jöttünk, ha akartuk volna bilincsbe lehetett volna Diaz-is. )) ergo nem mehettek oda. várom a bíráló admin válaszát.
Remek, még mindig tartom magam ahhoz, hogy a szabályzatban NINCS ( vagy én és haverom nem láttuk ) ilyen pont hogy NEM mehet be rendvédelmis. Mellesleg ha lenne se voltál hajlandó arra választ adni, teljesen ignoráltad a kérdésemet. Hozzá teszem, NEM akkor / abban a pillanatban lett feltéve a fegyver, egy álló piacról volt szó -Tulaját NEM kerestük. Továbba az az előtti logban amit csatoltam ez áll: - Ez szerinted mi lenne, ha nem nyomozás felé irányuló tett / cselekedet? -Mivel nem nevetni mentünk a "golyóra vésett telefonszám"-on. Hanem az NNI-nek jelenteni, hogy tovább vihesse a nyomozást, onnantól pedig az az NNI dolga lett volna.
Ui: Várjuk a bíráló admin válaszát!

Utoljára szerkesztve:
Illetve ha megkérhetlek titeket -bíráló admint / Alexet- akkor elküldenétek azt a pontot a szabályzatban ami leírja hogy rendvédelmis NEM mehet oda?

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Illegál piac bekerülésével tisztán és érthetően közölve lett a rendvédelmi tagok felé, hogy kizárólag akkor mehetnek oda, amennyiben nyomozásuk megköveteli azt.
nyilvánvalóan, ha csak random arra jártok és oda mentek biztosan találni fogtok valakit akinél illegális tárgy van, hiszen erről szól a hely.
Nem gondolom, hogy dutyban csak úgy arra kellene mászkálni, ezzel ellehetetlenítve az illegális piac működését.

A panasz jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.