Avery Bueno -> Peehs Alita [Rey]

• Thread starter Thread starter Roy
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 104
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roy

Újonc
2025. 03. 16.
68
71
LS karakter
Juraj Perusko
LV Karakter
Matthews Bueno
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Avery Bueno
Panaszra tett személy InGame neve:
Peehs Alita
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, reagáltam kötegre, amikor úton voltam már leadták,megpróbáltam elmenni az utolsó jelére a kötegnek, mikor kiértem egy kocsihoz futottak ketten, elmentem mellettük 40-50 km/h -val ,majd Alita elővette az M110-et és kilőtt vele. Az autó jelöletlen volt,sziréna/villogó sem volt, fegyver nem volt a kezemben.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak továbbítom.
Megjegyzés:
---

Hello, elötted jött ki egy tekes, ebből természetesen lövöldözés alakult ki, mindketten tudtuk, nem véletlen jössz oda, relatív egy "elhagyatottabb" hely, elfutottam melletted, szerintem egyértelmű a dolog, de várom a bírálatot.

Hello, elötted jött ki egy tekes, ebből természetesen lövöldözés alakult ki, mindketten tudtuk, nem véletlen jössz oda, relatív egy "elhagyatottabb" hely, elfutottam melletted, szerintem egyértelmű a dolog, de várom a bírálatot.
Szia. Akkor még nem voltam szolgálatban és c0, backup sem volt hívva. A köteget már leadtátok, én azután fél perccel értem ki kb , amint elmegyek mellettek már levagyok lőve.

• Kedvelés
Reactions: ragazzini
sosem volt elfogadott az, amit csináltál, hogy egyből kilövöd mikor megérkezik full civilbe, UCP előéletedre való tekintettel 60 percet fogsz kapni.
Jogos a panasz, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.