- 2025. 05. 24.
- 1
- 2
- LS karakter
- Austin Burks
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Zsombi, 18
Account ID-d?
>9055
Hány játszott perccel rendelkezel?
>1256(Lap megírásakor)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Zsombinak hívnak, 18 éves srác vagyok, szabolcs vármegyében élek. 12. évfolyamos tanuló vagyok technikumi rendszerben közszolgálati technikus ágazaton. Honvédelemben dolgozom modulképzésben. Szabadidőmben meccsre járok Budapestre, vagy pedig gép előtt foglalom le magam játékokkal, zene hallgatással, film nézéssel stb...
Mi egy adminsegéd feladata?
>Adminisztrátorok munkáinak megkönnyítése azzal, hogy kisebb kérdésekre ad választ. A kezdő közösséget mentorálja, építi, és segíti.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Amely kifogástalan, pozitív gondolkodású, precíz és türelmes, illetve csapatban tud dolgozni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Általában engem már régebb-óta érdekel az adminsegéd feladat, azonban szeretnék majd betekintést is nyerni az Admin szerepbe is.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy vélem, hogy megfelelően aktivizálnám magam, minden problémát komolyan vennék, és gyorsan reagálnék rá. Szorgalmasan végezném a feladataimat, mondhatni már van kellő tapasztalatom. Megfelelő helyesírási, illetve beszédkészséggel rendelkezem. Szeretem a csapatmunkát, a megfelelő kommunikációt a társaságon belül, szeretnék mindenféleképpen az adminsegéd, és az admin társaimmal jóban lenni, és rendszeresen kommunikálni, ha adott rá az esély.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Változó időpont, de hétköznap minimum 1-2 óra, de az lehet akár 3-4 óra is csúcsidőmben. Hétvégente ha nem kell modulképzésre menjek, vagy pedig nem vagyok elfoglalt valamilyen oknál fogva akkor egy hétvégi nap 5-6 óra is megeshet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Első sorban a Városháza: hiszen az a gyökere mindennek egy kezdő játékos számára. Ott tudja az iratait rendezni, illetve munkát felvenni.
Autósiskola: Fontos, hogy későbbiekben ha eléri azt a szintet, hogy a rendőrök tudják büntetni, amiért nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal, ez ne forduljon elő.
Autókereskedés, vele együtt autószerelő telep: Autókerben fog tudni vásárolni egy magának kívánt járművet, amellyel könnyeben elfog tudni érni mindent. Autószerelő telep pedig azért, hogyha az autója összetörik, probléma lesz vele akkor azt eltudja oda vinni helyre hozni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Türelmes, precíz, csapatmunkában dolgozó
Negatív: Könnyen ideges, túlgondoló, ritkán önbizalom hiányos
.png)
.png)