- 2026. 04. 09.
- 2
- 0
- LS karakter
- Attilio Marchello
DAWN CITY HONVÉDSÉG - ÁTJELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Gyulának hívnak, így is szólíthatnak, esetleg Gyuszi.
Hány éves vagy?
16 éves vagyok.
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024. 11. 01. Kezdtem el.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 6685 Játszott percem van.
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Naponta három, négy órát. Attól függően hogy mennyire van időm. (Ezt csak péntek és vasárnap között van, mivel kollégista vagyok, viszont ha otthon vagyok igyekszem fent lenni a szerveren)!
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Jelenleg Alkalmazás és rendszerüzemeltetőnek tanulok. Az MTA világával három éve ismerkedtem meg. Azóta szinte beszippantott, a szervereket váltogattam ezért volt az hogy majdnem egy évig nem léptem fel ide. Viszont ismerem a szabályzatot, tisztelettudó vagyok. Igyekszem a környezetemhez alkalmazkodni, és beilleszkedni!
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Már voltam Honvédségben vezérezredes (Al leader), és nagyon szerettem. Úgy gondolom hogy ez a legjobb legális frakció!
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
A szerveren nem voltam még frakcióban.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem voltam.
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem voltam.
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Igen volt.
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Attilio Marchello
Születési hely, idő: Milano, 2000.01.15
Anyja neve: Francesca Marchello
Bejelentett lakcím: Jelenleg nincs.
Állampolgársága: Olasz.
Személyigazolvány száma: 824651FS
Neme: Férfi.
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 1,82m
Testsúlya: 82 Kg
Telefonszáma: +38-76-013-2694
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú iskolai végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos Catholic secondary school 2018.06.20
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Catholic secondary school
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Olasz, Angol, Magyar
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Érettségi
Korábbi munkahelye: Árúkiszállítás.
Munkaviszony fennállásának ideje: 2020.07.03 - 2026.03.21
Távozásának oka: Költözés
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem
Részesült már írásbeli megróvásban? Ha igen részletezze!
Igen, csekket kaptam már kötelező felszerelés hiánya miatt.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel?
Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B kategória, A kategória
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem voltam.
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.04.09
Aláírás: Attilio Marchello
Aláírás: Attilio Marchello