- 2025. 07. 15.
- 3
- 0
- LS karakter
- Saul Tajero
- LV Karakter
- -
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d?
- Attilának hívnak, 17 éves vagyok, 8588
UCP előélet
-
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
- Az Adminisztrátori feladataimra nagy időt fordítanék, hiszen szívügyem az, hogy a játékosok hiba és szabálysértés mentes játékélmént kaphassanak tőlem. Legtöbb szabadidőmet szolgálatban tölteném, akár napi 5-6 óra hosszát is!
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
- Maximális potenciált kitudnék hozni magamból nehezebb idők esetén, és persze azelőtt is. Nem szeretek hibázni, nem is az én stílusom mindig felkészült vagyok, és talpra esett. Hidegvérrel gondolkozó vagyok, tehát ez az jelenti hogy számomra egy bonyolúltabb vagy hosszabb ideig tartó ügy se esne nehezemre! Talpra esett személy vagyok, szeretek új közösségbe lépni, ezáltal új embereket megismerni. Csapatmunkába nagyon szeretek tevékenykedni. Mint említettem hogy maximális potenciált nyújtanék, mindent megtennék annak érdekében, hogy a játékosok jól érezzék magukat a szerveren, és ha baj vagy probléma akad egyből sokuknak, akkor egyből tudjak nekik segíteni. Szeretném a tudásomat átadni más játékosoknak, akik rászorulnak. Szerver szabályzattal is tisztába vagyok. A szerver kiváló hírnevét, illetve közösségét is szeretném jó tetteimmel, döntetéseimmel talpra esett személyiségemmel felfelé húzni. Megértő vagyok, szeretek beszélgetni és hamar tanulok illetve tapasztaltságaim miatt nagy előnyök származnak hozzám. Szeretnék sok játékosnak példát mutatni, illetve a nem közösségbe avagy RolePlay szerverekre érkezett játékosokat kitaszítani.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
-2025. 06. 19. Dátumán regisztráltam a szerverre, most jelenleg 8-as LVL vagyok, de ezen idő alatt nagyon sok új embert ismerhettem meg, sok dolgot megtudtam a szerverről, rengeteg dolgot kipróbáltam, az idők során sikerült egy remek Illegál Frakció tagja lenni, így rengeteg RP és jó élményt szerzek a jelenlegi közösséggel. A roleplay-es karrierem 2020 éveiben, kezdődött el amikor magához vonzott a világa.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
- Igen voltam mondhatni pár helyen Adminisztrátori pozícióba! 1. BlueLife V3: Attila néven, Admin 1-3 utána kiváló teljesítményem végett FőAdmin ranggal jutalmaztak. 2. RatherMTA: Goj néven, 2-es színtű Admin-i pozícióig jutottam el. RatherMTA part 2: Ismét Admin lettem a szerveren, ezúttal Cropp néven, itt 1-es Adminig jutottam el!
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
- Attila vagyok, jelenleg 17 éves vagyok. Jelenleg középiskolába járok, most a szünet mellett engem az RP világa szippantott magába. Szabadidőmben általában a gép közelében töltöm ezalatt is játszok. A lehetőségnek adódóan dolgozni is járok ritkán, Július elején bejelentett munkahelyemen dolgoztam. Nagyon szeretek beszélgetni másokkal, általában én vagyok a téma felhozó, mivel sok idősebb gondolkodású ember közt nőttem fel, így a beszédkészségem koromhoz képest kiemelkedő. Nagyon jól alkalmazkodok új környezethez, ezalatt értem az új közösséget, embereket, helyzeteket. Szeretek másoktól tanulni, mások történetét meghallgatni, azok tanácsát megfogadni. Egyáltalán nem szeretem a konfliktusokat egy normálisan összekovácsolt csapatba, és amúgy se, sose álltam ki az mellett hogy a veszekedés, kibeszélés bármit is megjavítana. Hobbim főképp a horgászat, ami engem nagyon kitud kapcsolni, bármennyire is nehéz legyen az a nap. Szeretek viccelődni, azt persze egy határral, bírom a viccelődést, nem vagyok az a komoly ember aki mindent magára vesz, illetve haragtartó se vagyok. Kedves személyzetnek érzem magam, remélem sikeres felvétel után ez bebizonyosodik. Talpra esett vagyok mindig ugrok ha kell, szeretek helyzetek megoldani akár segítséggel, akár magamba.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
- Az ADMIN feladata nagyon fontos egy RolePlay szerveren, ő felel a játékosok RP élmény maximális elérésére. Problémába, bugba ütközött játékosoknak azonnali segítségnyújtása szerveren, és fórumon egyaránt. Fontos hogy teljes figyelmet nyújtson a szabályzatba ütköző nem RP-s cselekedetű személyek megfigyelésére, és annak szankcionálására, valamint fórumon tett panaszok elbírálása. A játékosoknak példát kell mutatni a szabályzatbeli ismerettségével és RP tapasztalataival.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
- A helyszín, amit én bemutatnék egy játékosnak az nem más lenne mint a Pláza. Hiszen itt az összes olyan bolt megtalálható, ami egy kezdő játékos RP élményéhez nélkülözhetetlen. Értem ez alatt a ruha boltot, a hobbi boltot, vagy esetleg a bank, ahol a pénzkezelési tevékenységét tudja folytatni. Itt sok jó RP élményt szerezhet egy játékos mivel elég forgalmas, és játékosokkal teli! A nyári eventre való tekintettel itt tudja tokeneit beváltani, valamint kérvényezni tud ajándék felvételt, egy random generált címen.
Utoljára szerkesztve: