- 2025. 06. 08.
- 21
- 20
- LS karakter
- Angelica Morozova
Panasztevő InGame neve:
► Ashley Petrov ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Rolikaa ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bíráltat miatt nyitom ezt a pk-t Rolikaa ellen. Lassan már egy hete kaptam a bannom BUG kihasználás indokkal. Egy ic report keretein belül készült felőlem egy klipp ahogy egy játékos 6 perces angyallal előre lő rám úgy, hogy semmi villogó nem volt a kocsimon. E mellett az ingame reportomat elfogadó Admin és Rolikaa is elment. A rám nyitott pk-n leírtam álláspontomat és még mindig ez mellett állok ki. Nem volt szándékomban kihasználni egy olyan bugot ami már tudomásomra jutott nagyon sok ideje a szerver része és a rendvédelmi szervek tagjainak 80% ezt mindennap ki is használja. Ezek között Rolikaa is beletartozik csak sajnos egy róla készült klipp pár napja letörlésre került. Már megtudtam azt is, hogy ez a "bug" többféle képpen is előidézhető(nem csak direkt lehet ezt előidézni és nem csak én idézhettem elő). Beszéltem pár adminnal és még FA-t is felkerestem ez ügyben de mindig csak két választ kaptam: "ez egy vicc, hogy 2 hónapot adnak erre" vagy "próbálj beszélni a bíráló adminnal" az utóbbit meg is tettem viszont normális választ sajnos nem kaptam így inkább ignorált pár napig majd egy semleges válasszal lezárta az egészet. Visszatérve a bírálatra nem hiszem, hogy ezt eféle képpen kellett volna elintézni és azt se kétlem, hogy a személy aki rám tette a pk-t nem hibázott volna, tudom ő nem bant érdemel és nem is ezért írom a pk-t de a bírálatot így érvénytelennek tartom. Visszanéztem és kérdezgettem pár embert a szerver ezelőtti banjairól és hasonló ügyben még nem kapott senki se 2 hónapot. A figyelmetlenségemre visszatérve sajnálom amit véletlen tettem 6 teljes percig amíg a köteg tartott. Nem állt szándékomban kihasználni semmilyen bugot de több beszélgetésből leszűrve ez már a szerver részét képzi és még adminok is használják/ajánlják használatát más játékosoknak ezért nem tartom nagy számnak, én nem vettem észre ennek hasznát hiszen nagyon figyelek a trafikra néha kapok be párat. Sajnálom, hogy nem nyilvánult partnerként Rolikaa én azt reméltem, hogy normálisan megtudjuk ezt tárgyalni és nem lesz ban a vége hiszen semmi előnyöm nem származott azalatt a 6 perc alatt, nem tettem tönkre a szervert, annak gazdaságát és nem szereztem semmilyen anyagi előnyt amiért egyáltalán ban-t kellett volna kapjak nem, hogy 2 hónapot. Az üggyel kapcsolatos fotókat és a klippemet berakom remélem a bíráló admin ezeket is átnézi. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/fywup6, ◄
Megjegyzés:
► Az UCP előéltemet tekintve szerintem és mások szerint sem kellett volna 2 hónapos ban-t kapnom ennyiért ezért szeretném, hogy erősen csökkentve legyen mert most őszintén ennyiért 2 hónapot adni elég meredek. Az egész ügyet hajlandó vagyok és nagyon is szeretném egy discord hívásban átbeszélni Rolikaa-val hamár privátban nem volt hajlandó. Inkább ott szeretném kimagyarázni magam de a csatolt képeken már ezt párszor már megtettem. Remélem érdemben tudunk valamit dönteni ebben az ügyben. ◄
.png)
.png)
.png)