dawndgh.png
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Csabi vagyok 28 éves
Account ID-d?
>5323
Hány játszott perccel rendelkezel?
>10 591
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Csabi vagyok más néven Jinx már 12 éve az MTA közösség küszöbét taposom és szeretnék egy jó szerver csapatába tartozni és ugy gondoltam itt meg próbálom hátha szerencsém lesz
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy AS dolga hogy a szerveren lévő játékosokon segítsen és ha kezdő a játékos akkor be mutassa neki a szervert és segítsen mindenbe neki minden információt át adjon amit tudnia kell
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>egy jó AS mindig segít a játékosokon amibe csak tud és jó benyomást tenni a játékosok felé mindig készen áll minden nagy kicsi segítségre amire szüksége lehet egy játékosnak
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék AS lenni hogy segítsek a játékosokon amibe csak tudok szeretek másokon segíteni
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Nem egy helyen voltam AS és eddig még nem volt panaszuk rám amikor épp nem dolgozok akár 16 órákat is fent tudok lenni hogy az embereken segítsek kisebb szünetekkel
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>AS feladataia amig fent vagyok a szerveren non stop tudok rá időt szánni
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>A várósháza : a munkák miatt hogy fel tudjon venni munkát és tudjon dolgozni
Az autó kereskedés: ha például lesz elegendő pénze akkor tudjon vásárolni kocsit
A déli benzinkút ha ki fogyna a benzin akkor tudjon tankolni
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>pozitív: nagyon kedves vagyok az emberekkel, segítő kész vagyok, és olyan szituációkban nagyon higgadt vagyok
negatív: ha dolgozok akkor nem tudok annyit fent lenni csak hétvégén
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Csabi vagyok 28 éves
Account ID-d?
>5323
Hány játszott perccel rendelkezel?
>10 591
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Csabi vagyok más néven Jinx már 12 éve az MTA közösség küszöbét taposom és szeretnék egy jó szerver csapatába tartozni és ugy gondoltam itt meg próbálom hátha szerencsém lesz
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy AS dolga hogy a szerveren lévő játékosokon segítsen és ha kezdő a játékos akkor be mutassa neki a szervert és segítsen mindenbe neki minden információt át adjon amit tudnia kell
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>egy jó AS mindig segít a játékosokon amibe csak tud és jó benyomást tenni a játékosok felé mindig készen áll minden nagy kicsi segítségre amire szüksége lehet egy játékosnak
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék AS lenni hogy segítsek a játékosokon amibe csak tudok szeretek másokon segíteni
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Nem egy helyen voltam AS és eddig még nem volt panaszuk rám amikor épp nem dolgozok akár 16 órákat is fent tudok lenni hogy az embereken segítsek kisebb szünetekkel
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>AS feladataia amig fent vagyok a szerveren non stop tudok rá időt szánni
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>A várósháza : a munkák miatt hogy fel tudjon venni munkát és tudjon dolgozni
Az autó kereskedés: ha például lesz elegendő pénze akkor tudjon vásárolni kocsit
A déli benzinkút ha ki fogyna a benzin akkor tudjon tankolni
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>pozitív: nagyon kedves vagyok az emberekkel, segítő kész vagyok, és olyan szituációkban nagyon higgadt vagyok
negatív: ha dolgozok akkor nem tudok annyit fent lenni csak hétvégén
Utoljára szerkesztve: