AS Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Jopotii

Újonc
2025. 03. 18.
4
0
LS karakter
Xavier Vallotton
LV Karakter
Xavier Vallotton
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kristóf, 16
Account ID-d?
>2281
Hány játszott perccel rendelkezel?
>4307
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>Link
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Kristófnak hívnak, 16 éves vagyok. Egy kis faluban élek, nem olyan messze a Szlovén határtól. Jelenleg villanyszerelőnek tanulok 10. osztályban egy szakközépiskolában. Épp döntés előtt állok, mivel egyre jobban azt érzem, számomra nem ez a megfelelő irány. A szabadidőmben szívesen játszok számítógépes játékokkal mivel itt a faluban nincs olyan sok lehetőségem kikapcsolódásra, és konditerembe járok, hogy formában tartsam magam.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata, hogy minden játékosnak segítséget és tanácsot adjon, akinek erre szüksége van. Minden egyes kérdésre a legjobb tudása szerint válaszol, és igyekszik minden helyzetben segítséget nyújtani. Ezen kívül felelősséget vállal a hibákért amennyiben rosszul informál valakit, és hozzájárul ahhoz, hogy az adminisztrátori közösségben barátságos és támogató légkör legyen.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd remek kommunikációs készséggel rendelkezik, fontos, hogy hatékonyan tudjon beszélni a játékosokkal. Legyen segítőkész, és türelmes. Néha többször is el kell mondania ugyanazt egy embernek. Az sem hátrány, ha gyakran aktív, mindig jó ha valaki egyből tud választ kapni a kérdésére. Példamutatónak is kell lennie, hiszen ha ő maga nem tarja be a szabályokat, akkor a közösség sem fogja komolyan venni azokat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Úgy érzem, tudásomból ki indulva képes lennék teljeskörű segítséget nyújtani a játékosoknak, és szívesen is tenném ezt. A tanácsaim és útmutatásom miatt könnyebben be tudnának illeszkedni a közösségbe, így élvezhetnék a játékot, miközben jobban megismernék a szabályokat. Ez nemcsak a playereknek, hanem nekem is jó dolog, a kommunikációs készségeimet szeretném fejleszteni. Szeretném, hogy mindenki alaposabban megismerje a szerverszabályzatot, és ha kérdéseik vannak, azokkal bátran forduljanak hozzám és az egész AS csapat felé, hogy válaszokat kaphassanak olyan dolgokra, amelyek akár most, akár később problémát okozhatnak számukra.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Szerintem jó adminsegéd lennék, mert szeretek segíteni a játékosoknak. Jól ismerem a szabályzatot, és mindig igyekszem azt betartani, hiszen egy adminnak nemcsak a szabályokat kell betartania, hanem biztosítania kell, hogy a játékos közösségben minden rendben legyen. Fontos számomra a csapatmunka, és ha egy közösség tagja vagyok, mindig előnybe helyezem azt, hogy támogassam a többieket, segítsek megoldani a problémákat. Szeretem a kihívásokat, és gyorsan tudok alkalmazkodni a különböző helyzetekhez.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznapokon legalább napi 3 órát, hétvégente akár ennek a dupláját is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Legelső helyszínként az árúszállító munkát mutatnám be, hiszen pénz nélkül nem lehet létezni. Itt kis idő alatt egy kezdő játékos számára elég szép vagyont össze tud szedni, amit akár vissza is forgathat más bizniszekbe, vagy elköltheti azt amire csak szeretné. A második helyszín az autókereskedés lenne, hiszen egy jármű beszerzése elengedhetetlen. Itt minden árkategóriában tud magának vásárolni járművet, az a lényeg elvigye A-ból B-be, hiszen senki sem szeretne átfutni a pályán. Végezetül a városháza lenne az utolsó, hiszen iratok nélkül egy csúnya összegű csekket elég hamar össze tud szedni. Itt kitudja váltani az okmányait, és ezzel rengeteg fejfájást meg tud akadályozni a későbbiekben.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelmes, szabálykövető, segítőkész
Halogató, maximalista, haragtartó

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod átolvasásra került és arra a döntésre jutottunk hogy elfogadásra kerül! Keress fel privátban!

• Imádom
Reactions: Jopotii
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.