Ary Dre

• Thread starter Thread starter Zura
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 80
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zura

Újonc
2025. 08. 19.
25
10
Szeged
LS karakter
Ary Dre
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: lorant​
2. Hogyan szólíthatunk? Lorant / Zura​
3. Hány éves vagy? 21​
4. Játszott perceid száma? Jelenleg 1790, viszont ez változik.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Ha a RatherMTA annak számít itt, akkor igen.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Nos, Lórántnak hívnak, és 21 éves vagyok. Szabadidőmben pedig szeretek utazgatni, és közösségben játszani. Szeretek csapatban dolgozni, valamint új embereket bevonzani az életembe. A szerveren nemrégiben kezdtem el játszani, viszont kedvelem a kihívásokat és az új lehetőségeket. Nincs sok játszott órám, viszont nagyon régóta RP-zek, és úgy érzem, hogy ha sikerül is bekerülnöm a frakcióba, értékes tagja lennék a csapatnak, és igyekeznék a tőlem minden telhetőt elérni azért, hogy hasznos tagja legyek a frakciónak.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
>Pozítiv: Türelmes vagyok, segítőkész, illetve fontos számomra a közösségépítés.
>Negatív: Vannak erős nyelvbotlásaim, enyhén egoista vagyok, illetve sokszor van hangulatingadozásom.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ary Dre​
2. Születési helye, ideje: San Fiero, 1999.03.18.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva szeretném ha már stabilan be tudnék illeszkedni a csapatba, és hasznos tagja lennék a rendőrség müködésének.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Régen egy dohányboltnál voltam biztonságiőri pozícióban.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először biztonságosan megállítanám a járművet, majd udvariasan bemutatkoznék névvel, rangfokozattal és jelvényszámmal, ellenőrizném a szükséges okmányokat, és tájékoztatnám a sofőrt az intézkedésről.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam szervezete, amely a közbiztonságot, a törvények betartatását és a civilek védelmét biztosítja.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes közvetlenül irányít és ellenőriz, a feljebb való felettes pedig a közvetlen felettes fölött áll, nagyobb hatáskörrel.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha az intézkedés alá vont személynek van priusza, az súlyosbító tényezőként számít, így a bírság összege nagyobb lehet, a szabálysértés súlyossága és a körülmények alapján mérlegelve.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ary Dre vagyok, 1999. március 18-án születtem. Mindig is az motivált, hogy új embereket ismerjek meg, és segítsek azoknak, akiknek szükségük van rá. Régebben dohányboltban dolgoztam biztonságiőrként, de egy vásárlói incidens miatt elvesztettem az állásomat, így jelenleg munkát keresek. Hobbijaim közé tartozik az adományozás, és a barátommal együtt dolgozunk egy bányában, hogy alapítványokat támogathassunk. Számomra fontos, hogy a mindennapokban jót tegyek másokkal, és hasznosan töltsem az időmet.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádióznék a központnak, hogy az üldözött jármű tűzet nyitott, és várnám az erősítést.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Rögzítem a talált tárgyakat, kihallgatnám a tulajdonost, és továbbítanám az ügyet a megfelelő hatóságnak bizonyítékként.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel privát uzenetben dc:rolikaa. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.