Ary Dre jelentkezési lapja.

• Thread starter Thread starter Zura
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 79
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zura

Újonc
2025. 08. 19.
25
10
Szeged
LS karakter
Ary Dre
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Lóránt, 21 vagyok.
Account ID-d?
>9175
Hány játszott perccel rendelkezel?
>1735
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Nos, Lórántnak hívnak, és 21 éves vagyok. Jelenleg egyedül élek Szegeden, szabadidőmben pedig szeretek utazgatni és közösségben játszani. Szeretek csapatban dolgozni, valamint új embereket bevonzani az életembe. A szerveren nemrégiben kezdtem el játszani, viszont kedvelem a kihívásokat és az új lehetőségeket. Sokan Zura néven ismerhetnek az MTA közösségében, hiszen főként ezzel a névvel tevékenykedtem más szervereken is. Mióta megszűnt a RatherMTA, nem igazán kerestem más közösséget, ahol újrakezdhettem volna a játszani, de mivel sok barátom is elkezdett itt játszani, így én is csatlakoztam hozzájuk.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A játékosok segítése, kisebb kérdések megválaszolása, esetlegesen elmagyarázni a szerver rendszereinek mükődését.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>A jó adminsegéd az, aki rendszeresen aktív a szerveren, és tisztában van a szerver működésével. Az a jó adminsegéd, aki a kisebb kérdésekre azonnal választ tud adni, és precízen el tudja magyarázni azokat a dolgokat, amelyeket más játékosok nem feltétlenül tudnak megfogalmazni vagy átadni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Eredetileg adminnak szerettem volna jelentkezni, viszont a kevés játékidőm miatt nem fogadták el a kérelmemet, és javasolták, hogy először próbálkozzak meg az adminsegéddel.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Ha elköteleződöm egy szerver mellett, akkor a lehető legtöbb időmet igyekszem arra szánni. Így nemcsak a játékidőm növekszik, hanem segíteni is tudok azoknak a játékosoknak, akik elakadnak akár az éjszakai órákban is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Annyi időt tudok szánni a feladatkörre, amennyi éppen rendelkezésemre áll.
Ez mit is jelent?
>Van, amikor csak 1–2 órát, de előfordul, hogy akár 7–8 órát is aktívan jelen tudok lenni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza:
Nos, a városháza fontos szerepet fog játszani a karaktered és a szerepjátékod életében. A városházán tudod elkészíteni az okmányaidat, amelyek a mindennapi élethez szükségesek. Ugyanitt veheted fel a szerveren elérhető számos civil munkát, amikkel annyi pénzt gyűjthetsz, hogy elkezdheted gyarapítani a vagyonodat. A városházától nem messze található az autósiskola is, ahol megszerezheted a jogosítványodat, illetve a rendőrség, ahol azonnal értesítheted őket, ha valamilyen bűntényt láttál.
>Dawn City Mall
A pláza ahol szinte mindent megtalálsz, amire a karakterednek szüksége lehet. Itt vásárolhatsz az elektronikai boltban, beszerezheted a legújabb ruhákat és kiegészítőket a ruhaboltban, vagy éppen értékes ékszereket az ékszerüzletben. Gyakran találkozhatsz itt eventekhez kapcsolódó NPC-kkel is, akiknél speciális tárgyakat például: kalendáriumot tudsz megszerezni. A plázában található egy kaszinó is, ahol próbára teheted a szerencsédet, mellette pedig a kórház helyezkedik el, amely szintén fontos szerepet játszik a szerveren. A pláza frekventált helyen található, közel más fontos épületekhez, amelyek elengedhetetlen részét képezik a roleplaynek.
>Autókereskedés
Az autókereskedésben rengeteg jármű közül válogathatsz, teljes mértékben a saját ízlésed szerint. A kiválasztott járművet többféle színben vásárolhatod meg, így mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt. A járművek beszerzése játékbeli pénzért történik, azonban ha egy limitált járműről van szó, azt PP-ért tudod megvásárolni. Az autókereskedés tehát elengedhetetlen része a szervernek, hiszen itt kezdődik a karaktered közlekedési élete.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozítiv: Türelmes vagyok, segítőkész, illetve fontos számomra a közösségépítés.
>Negatív: Vannak erős nyelvbotlásaim, enyhén egoista vagyok, illetve sokszor van hangulatingadozásom.​

• Kedvelés
Reactions: Francse
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.