Arthur Vladislav

• Thread starter Thread starter ArPi
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 156
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ArPi

Újonc
2024. 08. 06.
5
1
LS karakter
Mateo Carnicero
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Arthur Vladislav
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan ban
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Azért szeretnák rá panaszt tenni mivel jogtalanul kibannolt és nem érzem jogosnak a bannom. A ban indoka az volt, hogy RP alóli kilépés ed amint lássátok a logombol nem tudom milyen rp-be voltam és nem értem mi volt itt az rp.

Sziasztok,

Az unban kérelem alatt leírtam a lényeget, de akkor kifejtem itt is.

A rendvédelem egy behatolást szeretett volna végezni és amikor bementek, akkor látszódott a logban, hogy te kiléptél.
Én úgy gondolom, hogy attól független, hogy te nem tudtad mi folyik kint, ugyanúgy "megúsztad" az előállítást, ezért tettelek ki.
Megjegyezném, hogy közben jött két társad, akik tudtak volni szólni akár neked rádió felületen.

15-20 perc lelett várva, továbbra sem léptél vissza, utána osztottam a szankciót.

Részemről nincs egyéb hozzáfűznivaló.
A szükséges felvételeket a bíráló adminisztrátornak csatolom
.

Utoljára szerkesztve:
Én értem hogy a logba látszodik de még attól nem voltam rpbe vagyis én nem tudtam rpbe vagyoke mert csináltam a szokásos dolgot. Lecraftoltam a drogot és leléptem. Miután volt megint időm játszani akkor probáltam fel lépni és nem tudtam mivel a ban felület jött velem szembe. És most szerintem téged az zavar, hogy megusztam az előállitást... Még most sem tartom jogosnak ezt a bant.

• Wow
Reactions: tokaska
Sziasztok megérkeztem a bírálattal. Ki kértem a bizonyítékokat és kaptam egy discord beszélgetést ami alapján egyértelmű hogy tudtad hogy a házad/házatoknál volt a rendvédelem, te a garazsba voltál. Az admin le várta a 15 percet, ha már tényleg nem szándékosan léptél le legalabb léptél volna vissza, hisz tudtad és lattad a frakció discorson mondták is hogy ott vannak. Admin nem hibázott, panaszod jogtalan. Zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.