- 2025. 03. 19.
- 42
- 13
- LS karakter
- Lina Oakwood
- Globális Moderátor jelentkezés | Aroon -
- Játékbeli, és fórum neved:
Lina Oakwood
- Mióta játszol a szerveren, mióta használod a fórumot?
Körülbelül a nyitás óta játszom kisebb-nagyobb kihagyásokkal a szerveren, de fórumot néztem a kihagyásaim alatt is. Naponta többször felnézek, hogy mi a szitu.
- Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
Szívesen kipróbálnám magam egy ilyen szituációban, mindig is kíváncsian figyeltem a globális moderátorok munkáját. Van jó ismeretségem a csapatban, elmondása szerint tök jó a csapat is meg jó a közösség.
- Miért pont téged válasszunk?
Kedves, türelmes embernek tartom magam, sokat nézegetem a fórumot, így tisztában vagyok a dolgokkal, mi hol található, és hogyan kell kezelni.
- Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Változó, naponta többször felnézek, olykor többet vagyok fent, olykor kevesebbet. Függ attól, hogy van-e értelme a fórumot figyelnem. Hogyha moderátor lennék akkor szinte mindig nézegetném, és kezelném a dolgokat.
- Mutasd be a referenciáidat (ha vannak)
Nem rendelkezem referenciával.
- Hogyan tudnád segíteni egy kezdő fórumozó dolgát?
Elsőkörben ismertetném vele a szabályzatot, valamint a BB code használatát. Amennyiben ezt sikeresen átvette, megtanulta akkor elmagyaráznám neki a minták helyes használatát.
- Ismeretséged a csapaton belül?
Hobuka
- Mesélj magadról, minimum 5 mondatban (ami számodra fontos és nyilvános)!
Sziasztok! Mint ahogyan fentebb írtam: Áronnak hívnak, 17 éves vagyok. Jelenleg egészségügyi iskolába járok, mentőápoló szakra. Terveim között van, hogy a szakma letétele után továbbtanuljak mentőtisztnek is, de ez még a jövő zenéje. Szabadidőmben általában a szerveren játszom, vagy egy önkéntes tűzoltó egyesületnél látok el szolgálatot. Segítőkész embernek tartom magam hobbimból, valamint szakirányomból adódóan. Igyekszem a rámbízott feladatokat maximális precizitással, pontossággal elvégezni. Bárkinek bármiben segítségre van szüksége igyekszem neki segíteni a lehetőségeimhez mérten. Sokszor követtem el kisebb-nagyobb szabálysértéseket, de ezekből tanultam, és igyekszem betartani valamint betartatni a szerverrel, valamint a fórummal kapcsolatos szabályokat.