- 2025. 05. 30.
- 3
- 0
- LS karakter
- kriszxy
- LV Karakter
- kriszxy
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod:15 Válasz2. Mesélj magadról pár mondatban igazából elkezdenék megint mta-zni mint azelőtt. de annyi rólam röviden hogy 15 éves vagyok majd december 31-én töltőm a 16 életévemet. mondhatni hogy nem vagyok társasági tipus egyáltalán.. viszont probálok segitő kész lenni amenyire lehetséges csak ez nem mindig sikerül mert velem nem mindenki normális. Válasz3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? én voltam régeben is TEK-es más rp szervereken és van tapasztalatom mondhatni. alapból talán már 4 5 éve rp-zek azthiszem. Válasz4. Mióta játszol a szerveren? 2024.11.29 Válasz4.1 Játszott perceid száma:
Válasz4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? öszinte leszek mostanába nem is játszotam rajta mivel nem vagyok egy frakcióba se és igy unalmas. de alapból 3 órát lennék aktiv de ez változó lenne. Válasz5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: igazából öszinte leszek. elszeretném ütni valahogy az időt játékal főkép most de igazából szerettem volna már más frakcióba is menni ezen a szerveren de nem nagyon sikerült és ezért probálkozok a tek-el hátra itt sikerülne. Válasz6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Válasz rendőrségnél voltam mondhatni sokáig azért távoztam onnan mert a szervert bezárták.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? igazából olyasmi karaktert játszanák el aki segitőkész rendes és megbizható elválal minden felelőségel járok dolgot is akár. Válasz8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
Válasz
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
Válasz
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
Válasz
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Válasz A TEK feladata hogy megakadályozza a terrortámadásokat elfogja a veszélyes bűnözőke, és megvédje a fontos embereket. Fegyverrel is felléphet ha kell.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve:Armando Rodriguez Válasz2. Születés helye: San Fiero Válasz3. Születés ideje:1998.12.28 ÉÉÉÉ.HH.NN.4. Nem:Férfi Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota:Válot Válasz7. Foglalkozása: VálaszAutó buszs sófőrElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme:Rochiest Land Street78 Válasz11. Telefonszáma:+36306811556 Válasz12. E-mail címe:[email protected] VálaszSorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ...
- ...
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?végzetség
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ] Igen.X[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ ] Nem.X2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ ] Nem.X4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ ] Nem.X4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ ] Nem.X5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ ] Nem.X6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ ] Nem.X8. Beszélt idegennyelv(ek)? VálaszNem
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ ] Nem.X9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín,San Fiero ÉÉÉÉ.HH.NN.2025.06.06
Aláírás
Aláírás