Armando Rodriguez

2025. 05. 30.
3
0
LS karakter
kriszxy
LV Karakter
kriszxy
OOC Információk
1. Discord neved:_krisz
2. Hogyan szólíthatunk Krisztián
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma? 1561
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 7. Mesélj magadról pár mondatban. igazából elkezdenék megint mta-zni mint azelőtt. de annyi rólam röviden hogy 15 éves vagyok majd december 31-én töltőm a 16 életévemet. mondhatni hogy nem vagyok társasági tipus egyáltalán.. viszont probálok segitő kész lenni amenyire lehetséges csak ez nem mindig sikerül mert velem nem mindenki normális.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Introvertált visszahuzodó önbizalomhiányos. segitőkész rendes tisztelettudó
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Armando Rodriguez
2. Születési helye, ideje: San Fiero 1998.12.28
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem
4. Büntetett előéletű? Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? igazából nagyobb rendfokozaton amenyire ez lehetséges persze.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen.
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? felszolitom az adott gépjárművet hogy huzodjón félre közbe előtte nyilván megkérném a társamat hogy rádioza be ezt az egészet félre {maga a helyszint időpontot{kocsi rendszámát tipusát szinét} álitanám kiszálnák akár a társam is közbe ő berádiozná a megálitott kocsinak a rendszámát a szinét a tipusát. bemutatkoznák a személynek elmondanám a nevemet a jelvényszámomat a rendfokozatomat és elkérném tőle a jogositványt ellenőrizném hogy a személyi illetve persze hogy a jogositvány nem járt le és közbe benéznék a csomagtartóba is hogy van-e elsősegély ha nincs akkor birságot szabok ki de ha van akkor természetesen nem szabok ki birságot. ha mindent rendbe találok visszaadnám a személyit a jogositványt a személynek elkőszőnék és mennénk tovább a társamal és persze ő berádiozná hogy mikor és milyen helyszinen ért végez az igazoltatás.
8. Mi maga a rendőrség? a rendőrség egy szervezett ami felel a lakoságok védelméért és a rendért is egyaránt.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között
közvetlen feletes az aki adja nekem az utasitásokat, parancsokat. a feljebb való helyettes között pedig az aki nálam magasabb rangba van de nem közvetlen nekem adja az utasitást.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal amilyen súlyos szabályszegést követett el az alapján fogom növelni a birság összegét is.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Armando Rodriguez vagyok 1998-ben születettem San Fiero déli részén, egy egyszerű, dolgos családban. Gyermekoromban gyakran láttam ahogy a környékemen nő a bűnözés, és már fiatalon megfogadtam hogy én a rend oldalán fogok állni. Kitartása és céltudatossága révén elvégeztem az akadémiát, és most, felnőttként elérkezettnek látom az időt hogy szolgálatba álljak és rendet tegyek abban a városban amely felnevelt engem. Higgadt fegyelmezett és elkötelezett az igazság iránt.

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal rádión jelzem a tűzharcot fedezéket keresek és a saját valamint civil életek védelmét helyezem előtérbe. Ha lehetséges, visszavonulok és erősítést kérek.

1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A gyanúsítottat előállítom a bizonyítékokat lefoglalom, és megkezdem a nyomozást birtoklás és esetleges gyártási szándék miatt.

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))