- 2025. 03. 17.
- 9
- 5
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban. Bencének hívnak 15 éves általános iskolába járok/jártam . Szeretem a számítógépes játékokat és a jármüveketett . Szeretek csapatban dolgozni , emellett közöségi munkákat is végzek mint felvigázó. Néha dolgozok is egy kis juttatásért 3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mert szerintem eléggé érte vagyok hozzá és nem fogom el viccelni mint a jelentkezők nagy többsége és emellett a hogy említettem szeretek csapatban dolgozni és kreatívan megoldani a dolgokat. És ez szerintem egy jó indok miért kellenne engem válassztaniuk4. Mióta játszol a szerveren? Kb egy fél éve4.1 Játszott perceid száma: 6721 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 órát de mivel nyárvan lehet többet is.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mert már pár barátom tartózkodik itt és azt mondták ez egy nagyon jó farkció és érdemes csatlakozni és persze hogy egy közzöséget alkossak6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren még nem voltam rendvédelem tagja.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy szimpatikus erőteljes fiatalt aki még nem bonyolodot nagyobb problémába az életébe hogy nem tudtam megszerezni azt a lányt akit akart, kissé zöldfülü és sokat kérdez emellett nem mindig biztos magába de ezzel együtt kis támogatással talpra esetnek mondhajtuk,8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: <br>
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: <br>
10. Csatolj egy képet a banjaidról: <br>
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Szerintem a TEK feladat és jogköre a következö: Civilek vezélyes a rendörségnek már hatásköré tulnyoló estekben való közben lépése pl: túsz ejtéskor , végrehajtásokkor (NAV által kirendelve) stb. ez a feladatköre . A jogköre pedig a következő terrorizmus ellenu fellépés , személy védelem , kiemelt fontosságú javak védelme , kordináció feladatokÁltalános adatok
<br>1. Teljes neve: Arkagyij Romanov2. Születés helye: San fierro kórház3. Születés ideje: 2005.02.25.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: Jelenleg nincsenElérhetőségek:
<br>9. Bejelentett lakcíme: Los santos , GNI11. Telefonszáma: +38-76-567-9633<br><br><br><br>Végzettség<br>
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
<br>- általános iskola
<br>- gimázium
<br>- rendörí akadémia
<br>- jog és bölcsészkar Los Santos egyetemén
<br><br>Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
<br>Amennyiben igen, sorolja fel.
<br><br><br><br>Kérdések<br>Válaszát minden esetben X-el jelölje.
<br><br>1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
<br>[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen
<br><br>9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
<br>A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
<br> Kelt.: Los Santos , 2025.06.26.<br> Arkagyij Romanov