Arielle Montague - Kiot Rika [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

At3sz

Újonc
2026. 01. 12.
6
3
LS karakter
Arielle Montague
dawngreen.png

Panasztevő InGame neve:

Arielle Montague
Panaszra tett személy InGame neve:
Kiot Rika
Panasz oka, leírása, kifejtése:
ott voltam deli szerelo tetejen dutyban , csavo megerkezett 2 nagykalival, majd arebb ment es random le lott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Biralo adminnak kuldom
Megjegyzés:
nincsen

csa Kiot Rika vagyok. Valami bugos volt a szerelő cpvel és nem akarta ki mutatni a kocsimat(resi utan jo volt.) Arrab jottem hogy ki lépek csak kozbe lattam hogy te tobbszor is fegyvert fogtál rám és a társamra. Nem hagyhattam hogy el kapd a tarsam mivel nala nemvolt semmi látható illegalis tárgy. Szoval amikor kezdtél szálni le akkor meglőttelek.

alá tudod támasztani valami kézzel fogható bizonyítékkal, hogy fegyvert fogott rád-rátok Arielle?
illetve, legyél szíves mesélni arról, hogy mit keresel egy M4A1-el, illetve egy M700-zal déli szerelőnél, ha nem lenne kerek a történet, erről van szó,
image.png

le irtam amugy hogy kocsimert mentunk mert abba tarolom a fegyoimat. Csak mivel bugos nemtudtam ki szedni. El akartam menni csak span ott maradt igy ra tartotta a fegyot. En pedig megvedtem. Ram akkor tartotta mikor mar mentem el fele

oké, van róla bármi bizonyítékod? Illetve, ha bugos valami, miért nem szólsz? Ne mindenre a lövöldözés legyen már a megoldás, ha szerveroldali probléma van, állításod szerint.

hajnalba volt ez. egy deka admin nem volt se duty se a szerveren tudomásom szerint.

Tilos a dupla, tripla hozzászólás: 40 - Büntetőpont.
meg bárhányszor volt ez hogy valami bugos volt az lett rá mondva hogy a rendőr ezzel nemtud mit kezdeni oszt be visz.

nem tudom, hogy ki mondta neked, de ha alá tudod támasztani a rendőrnek, hogy tényleg bugból nem tudod kivenni az autód, biztosan elnézte volna.
később jövök a bírálattal, ha van hozzáfűznivalója valakinek, tegye meg.

• Kedvelés
Reactions: At3sz
Beszéltem ingame Kiot Rika-val, aki már Zork Mork, viszont ott sem tudott semmilyen videót küldeni, ami alátámasztaná az igazát, ezért a meglévő felvételek alapján döntöttem.
A panasz jogos, az adminjailt kiosztottam a szerveren.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.