Arielle Montague - FunFact

• Thread starter Thread starter At3sz
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 169
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

At3sz

Újonc
2026. 01. 12.
5
3
LS karakter
Arielle Montague
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Arielle Montague
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
FunFact
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hello-hello szoval egyik haveromnak fraki tagja bajba kerult es pont ott voltunk mivel keszultunk volna aranybankozni, es lecsaptak ra a TEKesek , en hatba lottem oket,es ez nem tetszett nekik hivtak is az admint, szerintem nem fairul biralta el a panaszt FunFact mivel nem volt egy fegyver sem ram tartva
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

nincs

Szia! Nos, elsősorban 3 Rendvédelmi tag volt a helyszínen, a társad PG-zett mivel a fegyver rá volt tartva, majd eközben rádiózott számotokra, amiről felvétel is van. Te egyedül rontottál rá 3 Rendvédelmi tagra, ami önmagában hősködésnek minősűl, UCP-re való tekinttel a helyszínen elfogadtátok a döntést a szankcióról szóval nem értem ezért miért lett PK nyitva. Továbbiakban MDC információk miatt, a biráló adminnak privátban átszolgáltatom az esetről készűlt videót!

• Kedvelés
Reactions: Spel8
Minden átszolgáltatva a biráló Admin részére!

Hali,

A frakciótársad már padhelyzetben volt, ahogy a három kommandós rátartotta a fegyvert - tök mindegy, hogy autóban van az illető vagy sem, nem rádiózhat ilyenkor, ez PG-nek minősül már a szerver kezdete óta. A terminátorokat pedig továbbra sem szeretjük, nettó hősködés az amit csináltál egyedül, három kommandós ellen.

De hogy értsd:

Megöltél egy tekest - aztán megöltek téged - tehát a semmiért veszélyeztetted a karaktered életét. Értem én, hogy illegális frakcióba tartoztok, ez nem azt jelenti, hogy mindent megtehettek egyedül vagy akár többen. Nem feltétlen csak akkor követ el egy játékost PG-t, ha van rá tartva fegyver. Ez az ominózus eset is ékes példája ennek.

Laura Volante, ha olvassa a panaszt: Azt hiszem múltkor bankon szólt már Thomas a virágos lövöldéhez - ha nem Te voltál akkor ne haragudj - de szólok most én is, továbbra sem engedélyezett.

[19:18] Laura Volante: fogtrak ram a fegyot radioztam el jottem xd

De gondolom ugyan annyira fog érdekelni ez is, mint amennyi érdekeltséget mutattál az üggyel kapcsolatban.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.