Anzhelina Orlova <-> Croxy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norbi2002

Újonc
2025. 03. 20.
27
8
LS karakter
Anzhelina Orlova
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Anzhelina Orlova
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Croxy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag ügyintézés, a feltöltött videóba minden látszódik, lelövöm a navost majd a CIVIL elővesz rám egy glockot és szándékosan a lábamat lövi ezzel hátráltatva a játékomat, nem értem, hogy egy civil mégis miért avatkozik bele egy lövöldözésbe ilyen téren. Plusz látszódik, hogy a háttérbe a Xyra Montoya kinevet amint összeesek, ezt sem tartom reálisnak.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Köszi a választ előre is.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Croxy kérlek továbbítsd részemre az Aügy logját.

Sziasztok!
Többnyire dc-n ment a kommunikáció, de ami ott történt azt átküldöm.
Viszont pár dologra reflektálnék, mert ez nonszensz amit te állítasz. Az ügyön kb 10 percen át folyamat kérleltelek hogy küld át a klippet de minden áron dc re akartál menni, ami teljesítve is lett. Ott megmutattál egy 5 perces 5 fps es klippet.( Látom a pk hoz azért már sikerült feltölteni és megvágni azt az 5 perces klippet, amit akkor nem sikerült megcsinálni...)

És azt sem értem mi a próblémád a bírálattal ugyanis azért kaptad a nonrp szankciódat mert te animba gondoltad az a legeslő dolgod, hogy rádiózzál. A másik dolog ami szerintem már a nevetséges, hogy egy olyan dolgot hozol fel a pk-ba ami akkor nem szúrta a szemedet gondolok itt most Xyra ügyére, nagyon nem szeretem az ilyen mentált, hogyha már egyszer nekem rossz akkor a másiknak is legyen rossz ne csak nekem, mert ugye dc-n semmi problémád nem volt ezzel sem.

A civil lövöldözésre áttérve, volt egy lövöldözés ahol a háttad mögött elővett egy fegyvert és miközbe lőtted a navost megpróbált fegyvertelenné tenni, elmondtam, hogy nem gondolom azt hogy nem segíthet egy civil a rendőrnek, úgy hogy legálisan volt fegyverengedélye és sajátmagára nézve is veszélyt jelentettél.

Logokat továbbítom, részemről ennyi.

Rendben van, ez esetben én többször is, azaz ne hazudjak legalább asszem 2x lejátszottam a videót neked. - így azt nem értem hogy ha kétszer vagy háromszor látod ugyan azt a jelenetet akkor te miért nem veszed észre vagy ha észre veszed miért nem szankciónálod az adott játékost/játékosokat? - Nekem csupán ez az egy kérdésem lenne semmi több, ha esetleg a továbbiakban felmerülne még kérdés abban az esetben felteszem amennyiben nem zárják a reportot. - A videó megvágásában segítettek, nem én vágtam meg hanem egy ismerősöm.

Rendben van, ez esetben én többször is, azaz ne hazudjak legalább asszem 2x lejátszottam a videót neked. - így azt nem értem hogy ha kétszer vagy háromszor látod ugyan azt a jelenetet akkor te miért nem veszed észre vagy ha észre veszed miért nem szankciónálod az adott játékost/játékosokat? - Nekem csupán ez az egy kérdésem lenne semmi több, ha esetleg a továbbiakban felmerülne még kérdés abban az esetben felteszem amennyiben nem zárják a reportot. - A videó megvágásában segítettek, nem én vágtam meg hanem egy ismerősöm.
Nagyon sajnálom, hogy nem láttam, hogy te kilttél röhögve, viszont mint mondtam teljesen mást figyeltem és amit 2 szer megmutattál 5 fps es klippből nem éppen arra figyeltem. Ilyenkor szokás jelezni az adminnak, hogy ha van valami észre vételed mert én is ember vagyok és tudok/fogok hibázni.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A hanyag ügyintézésre reagálva: valóban, az ügy jelentős része Discordon került megbeszélésre (a logok alapján közel 20 percet töltöttetek ott). Ennek ellenére már a logokból is egyértelműen látszik, hogy az admin mindent megtett annak érdekében, hogy tisztán lássa a szituációt. Többször is kérte tőled a videó elküldését, amely nélkül nem tudott volna megalapozott döntést hozni.

A további részletekbe nem mennék bele, mivel az admin az ügy során, illetve a panasz alatt is megfelelően kifejtette az álláspontját, amivel teljesen egyet tudok érteni.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott az ügy során.

• Imádom
Reactions: Croxy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.