Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: tonyx02. Hogyan szólíthatunk? Roli3. Hány éves vagy? 24 éves vagyok jelenleg.4. Játtszott perceid száma? 202 játszott perccel rendelkezem.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen.7. Mesélj magadról pár mondatban. Jelenleg 24 éves vagyok, és már elég régi motorosnak mondhatom magam. Még a régi időkben, SA:MP-on kezdtem az RP-t, az akkori szervereken, azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal, de szerepjátékozok, és ha tehetem valamilyen rendvédelmi frakció közelségében töltöm azt mindig, ezért is szeretnék ide jelentkezni. Szabadidőmben, már ha van egy kevés akkor általában mozogni szoktam valamilyen formában.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Alapvetően segítőkész, higgadt, és jó döntéshozó embernek tartom magam. Viszont néha előfordul egy kis feledékenység, és lustaság is sajnos.Általános adatok
1. Teljes neve: Anthony Moss2. Születési helye, ideje: Las Venturas, 1997/06/10 a születési időm.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Felsőfokú, egyetemi diploma.4. Büntetett előéletű? Nem vagyok büntetett előéletű.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék a mindennapi közterületi szolgálatban részt venni, ahol az elsődleges feladataim közé tartozna a közrend fenntartása, a szabálysértések megelőzése és a lakosság biztonságérzetének növelése. A célom, hogy rövid időn belül megbízható és elhivatott járőrtárssá váljak.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem szolgáltam még, viszont a célom hogy szolgálhassak.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám az illetőt, hogy húzodjon le egy biztonságos helyre. A társam, vagy én jelentem rádión, hogy: XY egység megállított egy XY rendszámú járművet XY térségben, X fő, az egység nem elérhető. Ezt követően jöhet az illedelmes, formalitásnak megfelelő bemutatkozás, majd az iratok (jogosítvány, forgalmi engedély, személyi igazolvány) elkérése, majd ezek ellenőrzése az MDC, vagy a járőrtársam segítségével. Persze nem felejtjük ki az autó rendszámának ellenőrzését sem. Ha mindent rendben találtam, udvariasan megköszönöm az együttműködést, és további jó utat kívánok. Ha pedig nem, a szabálysértést egy csekk formájában jutalmazom.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért, a bűncselekmények megelőzéséért, felderítéséért és az állampolgárok védelméért felelős fegyveres rendvédelmi szerv. Főbb feladatok közé tartozik a: közbiztonság fenntartása, bűncselekmények megelőzése, féken tartása. Esetenként közszolgáltatások nyújtása is a feladatok közé tartozik.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, akivel napi szintű a kapcsolattartás, közvetlenül irányítja, utasításokat ad és ellenőrzi, értékeli az adott rendőr munkáját. A feljebb való személy pedig, minden olyan magasabb rangú vagy beosztású vezető, aki a rendőrség vezérkarában megtalálható, de nem közvetlenül irányítja a szervezetet. Ők általában stratégiai döntésekez hoznak, nem napi szintű utasításokat adnak.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szabálysértés súlyosságát vesszük figyelembe, például: a közlekedési szabálysértés típusa és veszélyessége (pl. gyorshajtás, közlekedési baleset okozása). Az adott személy visszaeső jellege: előélete, korábban hasonló jellegű szabálysértésbe való visszaesés. Mérlegelni tehát ezek tekintetében tudunk, és persze nem árt figyelembe venni az illető magatartását sem, hogy mennyire mutat hajlandóságot az együttműködésre, vagy éppen agresszív-e.11. Meséljen magáról pár mondatban. Rendkívül fegyelmezett, kitartó és megbízható személyiség vagyok. Gyorsan alkalmazkodom a változó helyzetekhez, és jól kezelem a stresszt. Fontos számomra a csapatszellem és a kollégák támogatása. Határozott, de udvarias kommunikációval kezelem a konfliktusokat, és mindig törekszem a jogszerű, igazságos intézkedésre. Fizikailag és mentálisan is felkészült vagyok a mindennapi kihívásokra, valamint kiváló helyzetfelismeréssel rendelkezem. Célom, hogy a közbiztonság hatékony fenntartása érdekében nap mint nap helytálljak, és a lakosság biztonságérzetét növeljem."1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsősorban a saját, és a társam élete van előtérben, így a mi biztonságunk a legfontosabb. Ezzel párhuzamosan azonnal jelezni kell ezt rádión, és erősítéskérést kell hívni. A tüzet ilyenkor már viszonozni kell, hisz saját, és társam élete is veszélyben van. Amíg lehet pedig folytatom az üldözést, és megvárom az erősítést.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először is meg kell kérdezni a tulajdonost, hogy honnan vannak ezek a tárgyak, és ha nem tud rá egyértelmű választ adni, be kell szállítani a kapitányságra kihallgatásra.
Utoljára szerkesztve: