- 2025. 06. 01.
- 3
- 1
- LS karakter
- Anthony Castillo
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: mavrek2. Hogyan szólíthatunk? Hunor3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 2.700 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Itt voltam.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))7. Mesélj magadról pár mondatban. Hunornak hívnak, 17 éves srác vagyok. Jelenleg középiskolába járok, azon belül pedig mezőgazdasági gépész technikusnak tanulok. Szabadidőmben általában játszik, leginkább mta szerveren.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság pozitív: segítőkész, gyorsan tanulok, barátságos. negatív: néha lusta, feledékeny, haragtartóÁltalános adatok
1. Teljes neve: Anthony Castillo2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1990.11.14.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A vezetőség által megadott rendfokozaton, illetve egy alosztályban6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felkapcsolom a fényhidat, megaphone-ba értesítem a személyt, hogy álljon félre. Lerádiózom, hogy igazoltatok (Autó rendszám, szín, személyek). Kiszállok, bemutatkozok neki. Elkérem az iratait, majd viszasétállok a járőrautómba, hogy megnézzek nincs e az autón/a személyen körözés. Ha mindent rendben találok akkor még a csomagteret megnézem (kötelező felszerelés). Ha ez is rendben, visszaadom az iratait, majd útjára engedem és folytatom a járőrt.8. Mi maga a rendőrség? Védi az embereket és a közbiztonságot. Segít a bűncselekmények felderítésében/megelőzésében. Célja a rendőrségnek, hogy mindenki biztonságban élhessen.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen feljebbvaló: Aki közvetlenül engem irányít, ő adja a feladatokat és neki kell beszámoljak is. Közvetlen felettes: A feljebbvalónál is magasabb beosztásban van, de nem ő irányít engem.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priusz indokától függ a mérlegelés, de ha nagyon súlyos akkor a legnagyobb büntetést fogja kapni.11. Meséljen magáról pár mondatban. Anthony Castillo vagyok, 35 éves. Édesanyám a születésemnél elhunyt, apámmal maradtam a Jeffersoni Motelunkban. Szerencsére tudtam munkát szerezni, és egy irodában dolgoztam. Jelenleg büszke házasok vagyunk a feleségemmel, és a gyermekünket is most várjuk.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítést hívok, megpróbálom követni továbbra is az autót, természetesen saját éppségemre vigyázva.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megbilincselem, majd beviszem a kapitányságra. Az NNI-től hívok egy személyt, mivel ők pontosan ilyennel foglalkoznak, ők ki tudják deríteni, hogy kié lehet a drog. Természetesen az illető mindenképpen letöltendőt fog kapni, mivel nála volt megtalálható.
Utoljára szerkesztve:
.png)