Annna Hoffmann-norby

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

nyamnyaam

Újonc
2025. 09. 17.
2
1
LS karakter
Annna Hoffmann
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Annna Hoffmann
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Feladata semmibe vétele.Írtam neki hogy baleset követően kiröhögtek hogy mennyire béna a karakter amikor animban van és éppen segítségre van szüksége. Szerintem szürreális és NONRP. Arra csak az volt a válasza hogy ic ügy és lezárta a reportot.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Máskor hallgassa meg a másik oldalt ne csak lezárja a reportot és ezzel farmolja.

• Haha
Reactions: tokaska
Sziasztok!

Leírnám, akkor az én nézőpontom a szituációval kapcsolatban.

Én azt gondolom, hogy a valóéletben is vannak néha olyan esetek, amikor ilyen módon nyilvánulnak meg egy baleseten.
Az, hogy a másik fél, hogy nyilvánul meg a karakterével, ő maga dönti el egy ilyen szituációban, ilyen és hasonló helyzetekre szerintem túlzás az admin jail szankció, ezért kaptál ilyen választ a report felületen.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: balazs67
Sziasztok!

Leírnám, akkor az én nézőpontom a szituációval kapcsolatban.

Én azt gondolom, hogy a valóéletben is vannak néha olyan esetek, amikor ilyen módon nyilvánulnak meg egy baleseten.
Az, hogy a másik fél, hogy nyilvánul meg a karakterével, ő maga dönti el egy ilyen szituációban, ilyen és hasonló helyzetekre szerintem túlzás az admin jail szankció, ezért kaptál ilyen választ a report felületen.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.
Szerintem is nagyon életszerű hogy egy baleset után után oda mész kiröhögni és le ócsárolni a másikat amikor életveszélyes állapotban van. kipróbálom majd IRL hátha ott is ennyire jól értékelik. várom a bíráló admin válaszát.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Nem gondolom azt, hogy egy ilyenre szankcionálni kellene ez teljesen IC ügy mivel IRL is van ilyen stílusú ember aki ilyen helyzetben ilyen reakciója van, nem kellene ennyire rosszindulatúnak lenni és csak ez miatt íródott meg ez a panasz.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.