Anjelo Alfonsi-VARGA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Valentinvok

Újonc
2025. 07. 03.
46
6
LV Karakter
Maximilian S Tiago
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

anjelo Alfonsi
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ic oda jött,majd falhoz álitott,majd közben rádióztam havernak hogy jöjjön oda szerelö,majd kilötte öket,és ez volt a baja, majd azert rakott be jail ba mert állitólag az pg,ha közben rádiózok,ugy hogy sem fegyver nem volt a kezében se megbilincselve nem voltam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem nem joogos a jail,minden le volt ic-zve [2025-07-19 02:49:58] [Output] : [R2] Anjelo Alfonsi: Gyere
[2025-07-19 02:50:02] [Output] : [R2] Matteo Romanov: Hol
[2025-07-19 02:50:05] [Output] : Lydia Vargas mondja: Haladj.
[2025-07-19 02:50:07] [Output] : *** [LOW] Lydia Vargas bilincset akaszt, Anjelo kezeire csapja.
[2025-07-19 02:50:08] [Input] : r2 szerelö
[2025-07-19 02:50:08] [Output] : [R2] Anjelo Alfonsi: Szerelö

Utoljára szerkesztve:
Heló.
Elsősorban azzal kezdeném az egészet, hogy lett szólva, hogy fegyverrel hadonászol déli szerelőnél, kiérkeztem, megláttalak, természetesen egy látható fegyver volt rajtad. Ezután mondtam, hogy állj a falhoz, ahol te már mielőtt cselekedtél volna bepötyögted F8-ba, a haverjaidnak, hogy jöjjenek (hozzátenném, hogy 2 sor volt az egész, és mint te feljebb is beküldted a logod egy részét, csak annyit írtál be, hogy "Szerelő" a szerveren kb 5 szerelőtelep található, nemhiszem hogy a haverjaid nagyjából 2 perc leforgása alatt végignézték volna egész SF-et, LS-t, és Angel Pine-t sem.), mikor odasétáltál, és láttad, hogy beírom a bilincselős RPmet, egyből elkezdtél szaladgálni. Ekkor természetesen fegyvert vettem elő, hogy állj meg, amire te fegyvert rántottál, ezekután animba lettél lőve, amikor elkezdtelek ellátni, megjelentek a haverjaid, lövöldözni kezdtek. Aztán pedig következett a többi dolog.

Bizonyítékokat bíráló admin megkapja.

Várom a bírálatot.
További szép estét.

Utoljára szerkesztve:
Heló.
Elsősorban azzal kezdeném az egészet, hogy lett szólva, hogy fegyverrel hadonászol déli szerelőnél, kiérkeztem, megláttalak, természetesen egy látható fegyver volt rajtad. Ezután mondtam, hogy állj a falhoz, ahol te már mielőtt cselekedtél volna bepötyögted F8-ba, a haverjaidnak, hogy jöjjenek (hozzátenném, hogy 2 sor volt az egész. ), mikor odasétáltál, és láttad, hogy beírom a bilincselős RPmet, egyből elkezdtél szaladgálni. Ekkor természetesen fegyvert vettem elő, hogy állj meg, amire te fegyvert rántottál, ezekután animba lettél lőve, amikor elkezdtelek ellátni, megjelentek a haverjaid, lövöldözni kezdtek. Aztán pedig következett a többi dolog.
Logomat bíráló admin megkapja.

Várom a bírálatot.
További szép estét.
nem tudtam hogy bilincselsz,akkor kezdtem el futni,és mikor el indultam utána irtad le. ahogy indultam le lett irva pont

Sziasztok megérkeztem a bírálatommal.
- A bizonyítékokat és a videót kielemezve meg volt az indok hogy letartóztasson téged mivel IC írták neki hogy fegyver van nálad, a letartóztatás és az utána lévő cselekedeteid miatt jogosan kaptál jail-t hiszen életedet nem féltve futottál el úgy hogy nagy kaliber volt a tekes karakteren.

A panaszod jogtalan, az eljáró admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: gem
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.