Anjelo Alfonsi jelentkezése.

Valentinvok

Újonc
2025. 07. 03.
46
6
LV Karakter
Maximilian S Tiago
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk

1. Discord neved: Valentinnn6302

2. Hogyan szólíthatunk? Valentin

3. Hány éves vagy? 18

4. Játtszott perceid száma? 33 755

5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? DawnMta Rendörség

6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))

7. Mesélj magadról pár mondatban. Valentin vagyok,középsulis. jövöre töltöm a 20-ik évemet,jelenleg mát több mint 4 éve rp-zem,több szerveren is megfordultam már,SAMP szervereken is. napi több órát töltök a szerveren,általában napi szinten játszom.

8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság: Kitartó-megbizható-kedves. hirtelenharagú-türelmetlen-Önző

Személyes információk

Általános adatok

1. Teljes neve: Anjelo Alfonsi

2. Születési helye, ideje: Napoli, Olaszország, 1998.12.30.

3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Föiskolai diploma – Gazdálkodási és menedzsment szak

4. Büntetett előéletű? Igen,voltam már büntetve.

5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy magasabb rendfokozattban

6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen

7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? miután félre álitottam,el kérném az iratait. Majd le ellenőrizném a rendszerben az illetőt,miután le ellenőriztem meg nézném a csomagteret, ellenőrizném hogy benne e vannak a szükséges dolgok,mint pl: EÜ doboz. majd ha mindent rendben találnék vissza adnám az iratait és el köszönnék.

8. Mi maga a rendőrség? A rendörség az állam hivatalos fegyveres jogalkalmazó szerve amelynek elsődleges feladata a közrend, a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, felderítese és az állampolgárok védelme.

9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?

Az a személy, aki közvetlenül irányítja és ellenőrzi a beosztott napi munkáját

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A Btk szerint kiosztható büntetést/pénzbüntetés szerint. ( Büntető Törvénykönyv )

11. Meséljen magáról pár mondatban. Anjeló Alfonzi a nevem. jelenleg munkanélküli vagyok,szeretnék újjra egy szervezetbe szollgálni/a város lakóit segiteni.

Szituációs kérdések

1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elöször is rádióznék a kollégaimnak hogy tüzet nyitott az illetö,majd meg próbálnám manöverekkel ki kerülni a lövéseket,lehetöleg ugy hogy ne essen baja senkinek.

1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? először is be vinném az örsre,majd kihallgatnám az óriembert/hölgyet. majd a kollégával megpróbálnánk minél többet megtudni az illetőtöl

Utoljára szerkesztve:
rosszul lett bemásolva ezért elnézést,ha gond ujra irom vagy újra beküldöm. ( nem sikerült ugy be másolni úgy a mintát ahogy kellene. )

Utoljára szerkesztve: