Anjelo Alfonsi-Blackx

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Valentinvok

Újonc
2025. 07. 03.
46
6
LV Karakter
Maximilian S Tiago
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Anjelo Alfonsi
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Irtam reportot hogy menekültünk,majd meggaltunk,de a kocsiból nem lehetett kiszálni,majd bizonyitékot kért,erre mondtam hogy van képem hogy áll az autó. (latszik a képen hogy egy helyben áll,és nem is halad a kocsi) majd azt mondta hogy videó kell,de idöt sem hagyott hogy el magyarázzam neki a dollgokat,és egyböl zárta a reportot
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

igazán meg várhatta volna hogy el magyarázzam majd a képet elküldjem.

Tengernély tiszteletem! Igen valóban rád zártam mivel léptem le kb 2-3 percel később le is léptem, illetve én továbbra is ugy gondolom hogy egy ilyen ugyet videoval lehet bizonyitani értelmesen, láttam hogy kulddted a logot, de sajnos az alapján se tudok mit kezdeni ezzel a dologgal, várom a bíráló admin döntését.

Tengernély tiszteletem! Igen valóban rád zártam mivel léptem le kb 2-3 percel később le is léptem, illetve én továbbra is ugy gondolom hogy egy ilyen ugyet videoval lehet bizonyitani értelmesen, láttam hogy kulddted a logot, de sajnos az alapján se tudok mit kezdeni ezzel a dologgal, várom a bíráló admin dönthm

Tengernély tiszteletem! Igen valóban rád zártam mivel léptem le kb 2-3 percel később le is léptem, illetve én továbbra is ugy gondolom hogy egy ilyen ugyet videoval lehet bizonyitani értelmesen, láttam hogy kulddted a logot, de sajnos az alapján se tudok mit kezdeni ezzel a dologgal, várom a bíráló admin döntését.
hmm.. más adminnak miert volt elég a kép?

Megjöttem a bírálattal!
Valóban érdemes már eleve úgy nyitni egy reportot hogy csatolod a bizonyiték, jelen esetben a videós bizonyiték lett volna megfelelő, mivel abban látszódik hogy nem tudtál kiszállni a kocsiból stb. A szavaidat nem sikerült alátámasztani így az admin nem tudott mit tenni ezzel!

@Blackx Ha el is mész otthonról akkor inkább ne fogadd el a reportot, vagy szánj rá még egy percet hogy elmagyarázd a játékosnak hogy mégis mivan.

A panasz részben jogos volt egy kis baklövése Blackx-nek, arra kérem hogy erre a jövőben figyeljen oda!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.