Angelica Morozova - Laura Costa [Shade]

• Thread starter Thread starter Málna
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 156
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Málna

Újonc
2025. 06. 08.
21
20
LS karakter
Angelica Morozova
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Angelica Morozova

Panaszra tett személy InGame neve:
Laura Costa

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy buktatás akart lenni viszont amikor elővettem a fegyvert és végig rátartottam Laura Costa odébb gurult és rádiózni kezdett ami így pg-nek minősül, ezt egy admin is megerősítette. Szeretném ha megkapná a kijáró szankciót ezért a tettéért.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs

Sziasztok én fogom bírálni.
-Várom az érintett fél válaszát 24 órán belül.

Sziasztok!
Nagyon sejtetük, hogy ez buktatás lesz és erre fel is voltunk készülve.
Megérkezett a kúthoz Angelica Morozova 1 percre rá egy fekete rs6 ami végig körözgetett AP-ban.
Mi voltunk 4-en ők pedig ketten.
Nem hiszem hogy kellett volna félnem hiszen biztositottak engem.
Angelica Morozova nem tűnt fel hogy kút mellett az utcán ott vannak az emberek akik biztositanak engem.

Angelica Morozova elő vette a fegyvert rá 2 másodperce kapta is a lővést amiben el is tört a keze, közben meg halt az rs6 vezetője is.

Nos az tény és való hogy ott voltak a társaid, és amíg Angelica elővette a fegyvert/csőre töltött, mehettél a kocsival. -Nem is értem ha látod hogy előveszi a fegyvert miért állsz meg?
-A meg állásod után te inkább rádiózni kezdtél azonban ilyenkor már éles csőre töltött fegyver volt rád tartva ami a videón is látszik, te úgy rádióztál hogy fegyver volt rád fogva, ezzel meg sértetted a szabályzat egyik pontját.
-Ha a társaid ott vannak csak látták volna azt hogy rád épp fegyvert tartanak, nem is kellett volna rádiózni.
-Mivel PG-t követtél el azzal hogy fegyver volt rád fogva és te rádióztál, 90 perces jailben fogsz részesülni.
A Panasz jogos, további szép estét. Zárom.
[OfflineJail]: Admin 3 Shade bebörtönözte Laura Costa játékost 90 percre.
[OfflineJail]: Indok: PG [PK] [Javítva]

• Kedvelés
Reactions: William
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.