Angela Santos - Karaktertörténete

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
Angela Santos
Születési év:Angela Santos
Születési idö: 2000.07.18
Születési hely: Portugália,Braga nevü város.
Édesanyja neve: Alexander Waynee /Portugália+Lengyelország
Édesanyja neve: Olivia Cortez Portugália

Angela Santos-nak hivják,született 2000.07.08 adikán Portugáliába,Braga nevü községbe. Édesanyám Olivia Waynee,szakácsként dolgozott egy étterembe Bragba,Apám munkanélküli volt állandoan rendörségi ügyi dolgai voltak.A városba megélhetés nehézkes volt anyám nem keresett valami jol.Az általános iskolát itt Bragaba jártam ki,ezutan elment.Középiskolába Lisszabonba jártam,informatiákát tanultam.Mivel nem akartam elhagyni szüleimet ezért velük maradt a körülményekre tekintetel,de itt nem tudtam sajnos munkát vállani.Amikor apám elkezdett erös inteziven drogozni,szépen elkezdte ezt árusitani.Be jött a bizni elégé,dölt a lé.Anyám sokáig ellenkezett végül beadta a derekták belátta nincs más megoldás.És munka közbe is árusitotta anyám az otthon termesztett drogokat,ami leginkább Cannabis és Marihuána volt. vagyon szerzés céljábol fogyalamatosan csinaltam ember rablásokat,és kirablásokat Én voltam a beszervezö mivel jártam el nagyobb városokba alakitotam ki kontaktokat,és egyre többen lettek a bizniszbe,késöbb megjelentek a fegyverek nálunk,végül,Sor került a folyamatos ember rablásra.Végül 2024.10.27 szüleim drogoss állaptoba voltak,lövöldözésbe kerültek egy rivális tagokall,és a rendvédelm is bekerült a képbe,ekkor haltakk meg a szüleim,ezért 2024 10.28 aedikán érkeztem repülvöel See City városba remélve egy ujjab élet vár és sok barátott ismeretséget kerithetek,célom munkát találni,illegális tevékenységbe is szivesen részt veszek,tapasztalatom van benne elég,célom bármilyen uton modon megélhetést találjak.Szemilyésgem hez kapcsolodik ,csapatmunkába elég jo vagyok,kitartó,szorgalmas segitökész,kedves,de akit szeretek bármit megteszek érte,elégé makacs vagyok,kissé,hamar borulok ki,elég haragtartó vagyok

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu
Folytatással keress fel egy globális moderátort.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.