Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: gabor_on_dc2. Hogyan szólíthatunk? Dizzy3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 13015. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? még nem6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nem kaptam7. Mesélj magadról pár mondatban. Türelmes vagyok, még ha az emberek velem annyira nem is. Nem szeretem ha valaki elferdíti a történteket vagy tényeket. Utálom ha bunkód viselkednek velem szembe.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Türelmes Szerény Kedves (ha velem is azok) Negatív: Nehezen kezd bele dolgokba Fél az ismeretlentől Önértékelési problémásSzemélyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Baranyai Gábor2. Születési helye, ideje: Dunaújváros 2008 7 243. Legmagasabb iskolai végzettsége: Közép iskola4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom hogy áljon félre! Szép napot! Iratokat kérnék.8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmi szerv fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és szabályok betertatása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? a Feljebb rangban feletted áll. a Felettes pedig a főnököd10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priusz általában sullyosbító kötülmény, magasabb bírság kiszabását vonja maga után11. Meséljen magáról pár mondatban. Türelmes vagyok. Nem szeretem ha valaki elferdíti a történteket vagy tényeket. Utálom a bunkón viselkedő embereket.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal felmérem a helyzetet és ha saját vagy mások élete közvetlen veszélybe kerül, akkor az arányosság elve mellett akár halálos erőt is alkalmazok pl.:Visszalőni2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az anyagokat lefoglalhatom,Ha a csomagtartóban kábítószer előállításához alkalmas anyagokat, eszközöket vagy prekurzorokat találok (pl. vegyszerek, mérlegek, csomagolóeszközök, laborkellékek stb.), az megalapozhatja a bűncselekmény gyanúját.