Andrew La Guidi

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dizzike

Újonc
2025. 06. 28.
5
0
LS karakter
Andrew La Guidi
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: gabor_on_dc
2. Hogyan szólíthatunk? Dizzy​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 1301​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? még nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nem kaptam​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Türelmes vagyok, még ha az emberek velem annyira nem is. Nem szeretem ha valaki elferdíti a történteket vagy tényeket. Utálom ha bunkód viselkednek velem szembe.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Türelmes Szerény Kedves (ha velem is azok) Negatív: Nehezen kezd bele dolgokba Fél az ismeretlentől Önértékelési problémás​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Baranyai Gábor​

2. Születési helye, ideje: Dunaújváros 2008 7 24​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Közép iskola​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom hogy áljon félre! Szép napot! Iratokat kérnék.​
8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmi szerv fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és szabályok betertatása.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? a Feljebb rangban feletted áll. a Felettes pedig a főnököd​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priusz általában sullyosbító kötülmény, magasabb bírság kiszabását vonja maga után​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Türelmes vagyok. Nem szeretem ha valaki elferdíti a történteket vagy tényeket. Utálom a bunkón viselkedő embereket.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal felmérem a helyzetet és ha saját vagy mások élete közvetlen veszélybe kerül, akkor az arányosság elve mellett akár halálos erőt is alkalmazok pl.:Visszalőni​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az anyagokat lefoglalhatom,Ha a csomagtartóban kábítószer előállításához alkalmas anyagokat, eszközöket vagy prekurzorokat találok (pl. vegyszerek, mérlegek, csomagolóeszközök, laborkellékek stb.), az megalapozhatja a bűncselekmény gyanúját.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r.nyug. Ezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.