Andrew Crowson-Mario

• Thread starter Thread starter David2
  • Start date Start date
  • Válaszok 13
  • Látta 188
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

David2

Újonc
2025. 03. 17.
66
6
LS karakter
Thomas Berwick
LV Karakter
Andrew Crowson
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Andrew Crowson

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mario

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Na az egész úgy történt, hogy menekültünk rendvédelem elől haverjaimmal aztán elértünk egy határhoz az egyik haverom véletlen kiszálhatott dara lett belőle mi hárman nem tudtunk a kocsiból kiszálni mivel a söfőr szált ki véletlen és nem engedett kiszálni minket és mi is le lettünk lőve irtama reportot ez végett de közbe Mario felszedett szóval nem irtam meg átnézte az UCP-t nekünk küldtem neki egy videót is ahogy az egyik srác bevett egy gyógyszert én meg Heal kártya mivel a söfőrünknek nem nagyon töltögetett be ez végett is volt a mai nap ügy ez végett meg is sérültünk én meg elnyomtam a Heal-t aki kiszált lőni azt nem tudom, hogy szankciót kaphatott e vagy sem de mi akik a kocsiban ültünk kettő haverom 90 perc jail én meg 3 hónap kitiltás ez végett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

• Imádom
Reactions: Atesz997
Sziasztok,
reflektálnék részekben a dolgokra.

irtama reportot ez végett de közbe Mario felszedett
A videó végén nem látható, viszont semmiféle reportot nem irtál, a haverjaid elkezdtek lövöldözni miután sikerült kiszállniuk, azt is úgy, hogy már rájuk volt fogva kapásból három fegyver.
egyik srác bevett egy gyógyszert én meg Heal kártya mivel a söfőrünknek nem nagyon töltögetett be ez végett is volt a mai nap ügy ez végett meg is sérültünk én meg elnyomtam a Heal-t
A szerverszabályt leírja, hogy idézném;
1f42d7400c9232120aefcc76e8c80405.png

Te részed:
2b663c0297d1fb5a61eda113d6693612.png

Szankciók a következőek voltak:
James Green - 60 perc - PG
Damon Drakos - 90 perc - PG [UCP figyelembevéve] -> főadminnak az ucp linkje(ucp_damon_drakos)
Andrew Crowson - 3 hónap kitiltás - RP közbeni gyógyszerezés [UCP figyelembevéve] -> főadminnak az ucp linkje(ucp_andrew_crowson)

Sziasztok,

A videó végén nem látható, viszont semmiféle reportot nem irtál, a haverjaid elkezdtek lövöldözni miután sikerült kiszállniuk, azt is úgy, hogy már rájuk volt fogva kapásból három fegyver.

Damon Drakos - 90 perc - PG [UCP figyelembevéve] -> főadminnak az ucp linkje(ucp_damon_drakos)
Andrew Crowson - 3 hónap kitiltás - RP közbeni gyógyszerezés [UCP figyelembevéve] -> főadminnak az ucp linkje(ucp_andrew_crowson)
De ha mi hárman a kocsiban ültünk és aki vezetett John Escobar ő lőtt csak mi a kocsibam haltunk meg

Sziasztok,

Te részed:
2b663c0297d1fb5a61eda113d6693612.png

4-en voltunk a kocsiban.

Tilos a dupla-tripla hozzászólás. - 20 büntetőpont @flim
Videón is látszik az egész mi történt 4-en voltunk abból is 1 lőtt aki vezetett mi meg a kocsiban meg is haltunk.

De ha mi hárman a kocsiban ültünk és aki vezetett John Escobar ő lőtt csak mi a kocsibam haltunk meg
Továbbítottam a logokat erről @pelambrenak.

John Escobar - lőtt, meghalt, ő lőtt le téged is.
James Green - lőtt, megölte a társam.
Damon Drakos - próbált lőni, a fegyverét elővette, viszont lelőttem.
Andrew Crowson - fejbelőtte a társa. (John Escobar)

Lényegében semmi rosszat nem csináltál VOLNA, ha nem kártyázol üldözés közben, és nincsen ilyen súlyos UCP-d.
John Escobar - semmit rosszat nem csinált.
James Green - PG-zett, három rátartott fegyvernél elkezdett lövöldözni.
Damon Drakos - PG-zett, megpróbált lőni szintúgy három rátartott fegyvernél.

• Kedvelés
Reactions: Shade és pelambre
James-nek a gyógyszert nem láttad esetleg?

James-nek a gyógyszert nem láttad esetleg?
A videóban nem látszódik, de nem értem miért fogod fel úgy, hogyha már én kapok ő is kapjon, a frakciótársadról, legalábbis ismerősödről van szó, nem küldtél logot róla az adminügy alatt.

• Kedvelés
Reactions: gem
Videóban benne van az egész nem fraki társam ma ismertem meg kicsit frakiban sem vagyok az elején ez végett nem is szerettem volna a videót elküldeni mivel gyógyszer na de elküldtem és mindig velem van a gond. Gyógyszer meg Heal kártya majdnem ugyan az amúgy.

Átolvastam a panaszt.

mario kifejtette, hogy miket követtetek el, melyre büntetést kaptatok. Tehát az PG, hogyha kiszálltok amikor már rátok van tartva, és lőtök.
Efelől kétség nincs, a társaid jogosan kapták a büntetést.
Az admin az UCP alapján mérlegelhet kinek mennyit ad, ezért adott valakinek többet, valakinek kevesebbet.

A Te részedre fogok most reflektálni, mivel nem érted, miért kaptál ilyen hosszú kitiltást, ezért Én ezt most leírom.
11 adminjail, közöttük van olyan is, amire a mai büntetést kaptad valamint 3 kitiltás ezzel együtt.
Az első kitiltásodat Supreme azzal az indokkal oldotta fel, hogy: 3. jailednél kitiltható vagy, vagy hogyha a jailed meghaladja a 180 percet.
Téged már rég ki kellett volna tiltani, mivel nem csak, hogy 3 jailt szereztél azóta, hanem még egy kitiltást is márciusban.

mario sem ellenőrizte ezt most, erre máskor figyelj mario.

A kitiltást @mario módosítani fogja a fentiek alapján örökösre, hisz ezt már rég meg kellett volna kapnod.

Fent mindent kifejtettem, a panasz jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.