Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 192. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Dávid-nak hívnak, 19 éves vagyok, és Szlovákiában élek egy kisebb faluban. Az iskoláimat már befejeztem, jelenleg dolgozom, és igyekszem önállóan építeni a jövőmet. Fontos számomra, hogy legyen egy stabil alapom, ugyanakkor élvezzem is az életet.
Szabadidőmben nagyon szeretek sportolni, mert segít formában maradni és kikapcsolni a mindennapokból. Emellett szívesen töltök időt a barátaimmal, legyen szó beszélgetésről, közös programokról vagy csak lazulásról. A gépezés is nagy hobbim, sok időt töltök a számítógép előtt, mert érdekel a digitális világ, és jó módja a kikapcsolódásnak.
Alapvetően nyitott, barátságos embernek tartom magam, aki szeret új dolgokat kipróbálni és fejlődni. Fontos számomra az őszinteség, a jó hangulat és az, hogy jól érezzem magam a környezetemben.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért érdemes engem választani, mert nyitott, motivált és együttműködő személyiség vagyok. Könnyen beilleszkedem új közösségekbe, tisztelem a szabályokat, és fontos számomra a korrekt hozzáállás. Korábban már voltam a TEK frakció tagja, ahol tapasztalatot szereztem a fegyelmezett működésről, a csapatmunkáról és a szabályok betartásáról.
Megbízhatónak tartom magam, mindig igyekszem a rám bízott feladatokat lelkiismeretesen ellátni. Célom, hogy pozitívan hozzájáruljak a közösséghez, és hosszabb távon is értékes tagja legyek.
4. Mióta játszol a szerveren? 2024.10.08.4.1 Játszott perceid száma: 56.1454.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Naponta akár 5-6 órát is fent vagyok néha változó is van hogy kevesebbet de van hogy ettől is többet.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék a TEK-hez csatlakozni, mert érdekel a komoly, fegyelmezett és jól szervezett RP amit a frakció nyújt. Szeretnék egy olyan közösség tagja lenni, ahol lehetőségem van tanulni, illetve tapasztalatot szerezni, illetve jól érezni magamat. Nem a lövöldözés érdekel engem főként, hanem főként az hogy hasznos tagja legyek egy frakciónak. Motivált vagyok, gyorsan tanulok, és elég érettnek tartom magam az itt elvárt szintekhez képest.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Először a NAV-ban voltam nem voltam benne sokáig mivel új leader lett igy ki lettünk rakva, aztán TEK-be voltam ott eltöltöttem egy szép időt viszont sajnos bannt kaptam igy kirakta de aztán vissza lettem volna véve de új leader lett ott is, NNI-be is voltam ott is sokáig viszont kirakattam magamat, és még voltam a Honvédségnél ott voltam a legkevesebbet 1-2 napot max mivel úgy volt, hogy hamarosan frakit fogok vezetni és ez végett ott hagytam. A nevekre sajna nem emlékszem már.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Andrew Crowson határozott és fegyelmezett személy, aki komolyan veszi a szabályokat és a rábízott feladatokat. Szigorú, ugyanakkor magabiztos, döntéseit következetesen hozza meg, és nem hagyja magát eltéríteni a nyomás alatt sem. Számára a rend, a pontosság és a csapatmunka kiemelten fontos.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A terror elháritási központ feladata főként a terror cselekmények felderitése és annak hatékony felszámolásai.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Andrew Crowson2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.10.02.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: Hobbi fuvarozó.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Nincs11. Telefonszáma: +38-76-023-9636Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ...Óvoda
- ...Álltalános iskola
- ...Középiskola – érettségi
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Alap katonai / rendészeti kiképzésTaktikai és fizikai felkészítés
Fegyverhasználati és célgyakorlati tréning
Elsősegélynyújtó tanfolyam
Kríziskezelési és helyzetfelismerő tréning
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ] Igen.[ X ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ X ] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Spanyol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.12.20.
Andrew Crowson
Andrew Crowson