Panasztevő InGame neve:
► Andrew Crowson ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Eriik ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok, annyi történt, hogy pár sráccal IC konfliktusba kerültünk ők is beszóltak én is elkezdtek üldözni egy darabig el sem tudtak kapni mivel volt hogy direkt nagyot elém befékeztek, hogy nekik menjek és leáljon a motor volt, hogy párszor nekem is jöttek erről sajna bizi nincs a kocsim füstölni kezdett igy gondoltam, hogy elmegyek szereltetni épp, hogy a kocsimat beraktam szerelő már el is kezdtek verni és csigába vertek hivtam is admint ők felmentek dc-re beszélni én nem tudtam felmenni akkor kiderült az is, hogy aki csigába vert, hogy Admin nevét nem tudom amég admin nem volt ott valamit kérdeztek /do viszont sajna nem vetem észre nem tudtam figyelni mindenre de lett még egy /do arra meg már válaszoltam is én szivesen folytattam volna az egész rp-t hogy mindenkinek jobb legyen viszont az Eriik rp tagadásra 1 hónap bannt adott amit nem is nagyon értek mivel az egyiket észre nem vettem a másikra meg már válaszoltam is a chat is pörgött azért mivel még is szerelőtelepen vagyunk és ott rajtunk kivül is nem 1 ember van mindig sokan vannak elnézést is kértem mivel történt olyan, hogy ahogy kiszáltak fegyverekkel de én közbe mentem és nem voltam köteles megálni aztán nyomtam egy xd-t amit belátok, hogy azért ezt nem kelett volna de az rp tagadást nem nagyon értem az én részem ennyi. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
Megjegyzés:
► - ◄
.png)