Andrew Crowson - Eriik

• Thread starter Thread starter David2
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 181
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

David2

Újonc
2025. 03. 17.
66
6
LS karakter
Thomas Berwick
LV Karakter
Andrew Crowson
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Andrew Crowson

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Eriik

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok, annyi történt, hogy pár sráccal IC konfliktusba kerültünk ők is beszóltak én is elkezdtek üldözni egy darabig el sem tudtak kapni mivel volt hogy direkt nagyot elém befékeztek, hogy nekik menjek és leáljon a motor volt, hogy párszor nekem is jöttek erről sajna bizi nincs a kocsim füstölni kezdett igy gondoltam, hogy elmegyek szereltetni épp, hogy a kocsimat beraktam szerelő már el is kezdtek verni és csigába vertek hivtam is admint ők felmentek dc-re beszélni én nem tudtam felmenni akkor kiderült az is, hogy aki csigába vert, hogy Admin nevét nem tudom amég admin nem volt ott valamit kérdeztek /do viszont sajna nem vetem észre nem tudtam figyelni mindenre de lett még egy /do arra meg már válaszoltam is én szivesen folytattam volna az egész rp-t hogy mindenkinek jobb legyen viszont az Eriik rp tagadásra 1 hónap bannt adott amit nem is nagyon értek mivel az egyiket észre nem vettem a másikra meg már válaszoltam is a chat is pörgött azért mivel még is szerelőtelepen vagyunk és ott rajtunk kivül is nem 1 ember van mindig sokan vannak elnézést is kértem mivel történt olyan, hogy ahogy kiszáltak fegyverekkel de én közbe mentem és nem voltam köteles megálni aztán nyomtam egy xd-t amit belátok, hogy azért ezt nem kelett volna de az rp tagadást nem nagyon értem az én részem ennyi.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

• Kedvelés
Reactions: aLiam
Sziasztok!

Az ügy kapcsán a logok szerintem egyértelműen alátámasztják az RP tagadást. Az, hogy te nem figyeltél, szerintem nem elfogadható indok, különösen annak fényében, hogy Luciano DO-kérdése és a te OOC válaszod között kerek 40 másodperc telt el.

A PG-re kitérve: több személy által rád fogott fegyverek mellett az IC-ben történő „xd”-zés nem elfogadható szerintem, függetlenül attól, hogy mozgásban voltál-e vagy sem.

Én ehhez az ügyhöz mást nem szeretnék hozzászólni. Úgy gondolom, hogy az elbírálás szabályos és korrekt volt. Amennyiben mégis merül fel kifogás, természetesen vállalom érte a felelősséget.

Várom a bíráló admin válaszát!

További szép estét kívánok, sziasztok!

Esetleg arról van bizonyíték hogy én pg-ztem vagy csak többen mondták?

Esetleg arról van bizonyíték hogy én pg-ztem vagy csak többen mondták?
(az ügy részese voltam)
Szia! A logban tisztán látszódik, hogy elővettük többször is a fegyvert rád és te utána nevetgéltél.

Szia! Mivel en vagyok az erintett sofor ezert hozza szolok! Logban egyertelmu, hogy kovetunk teged es nevetgelsz, amit ve is vallottal, de ugy emlekszem van videom holnapi nap folyaman megnezem.

Szia! Mivel en vagyok az erintett sofor ezert hozza szolok! Logban egyertelmu, hogy kovetunk teged es nevetgelsz, amit ve is vallottal, de ugy emlekszem van videom holnapi nap folyaman megnezem.
Rendben

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Ahogyan a panasz végére beírtad hibát követtél el, amit elmondott neked Erik is, a kapott logokban látszik az RP tagadás részedről nem hiszem, hogy annyira pörgött volna a chat, hogy ne lásd az RP-t ezért figyelmen kívűl hagyd.
Igazából nincsen mit ezen ragozni, mert szabálysértést követtél el, a panaszod jogtalan, várd le a büntetésed.
Kellemes ünnepeket, és további szép napot!

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és Eriik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.