Ana Rose Mondragón - jelentkezése

• Thread starter Thread starter Pujaro
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 57
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pujaro

Újonc
2026. 01. 08.
29
19
LS karakter
Valentino Nero Ricci
LV Karakter
Sofia Rose Ricci
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Marci
Hány éves vagy?
18
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
kb 1 eve regisztraltam de egy honapja kezdtem ujra

Hány játszott perccel rendelkezel?
7563
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
7-8 ora hajnalban is vagyok
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Marci vagyok 18 éves fodrász. Az mta-s karrierem visszanyul 2018 ra akkor kezdtem pár spanommal. Hobbym nincs nagyon gepezek eleg sokat napi 7-8 ora megvan siman. Felnott suliba jarok ami azt jelenti hogy csak penteken kell bemennem 2 orara. Azon a napon kivul mindegyik nap vagyok kb deltol egesz nap reggelig.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Rég láttam ilyen normális, korrekt emberekkel teli frakciót. Csak a honvédelmet tudnám kiemelni ebben. Illetve ugye régebben voltam honvédségben és ez maradt meg a legjobban, az volt a legjobb.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Masik nagy szerveren voltam kicsit regebben pd, tek, honvedbe. pd be zaszlos voltam, tekre nem emlekszem, honvedbe pedig dandartabornok
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Cartel Do Cla Vermelho, 3 hetet, azert leptem ki mivel at szeretnek jonni a honvedsegbe.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Ana Rose Mondragón
Születési hely, idő: 1992.05.27
Anyja neve: Ana López
Bejelentett lakcím: Richman ST. 2
Állampolgársága: Spanyol
Személyigazolvány száma: 601650PK
Neme:
Családi állapota: egyedülálló
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 70kg
Telefonszáma: +38-76-817-6967

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos, 2016–2020

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Technical High School
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Jogi diploma

Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: University of Los Santos – Faculty of Law
Nyelvismeret (ha van): Magyar anyanyelvi, Angol anyanyelvi.
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: – Alapfokú elsősegélynyújtó képzés– B kategóriás jogosítvány– Alapszintű fegyverkezelési és biztonsági ismeretek
Korábbi munkahelyek: Los Santos Security Services – vagyonőr

Munkaviszony fennállásának ideje: 2021.03.01 – 2024.01.15
Távozásának oka: Szeretnék magasabb szintű kiképzésben részt venni, fegyelmezettebb környezetben szolgálni, valamint a hazámat szolgálni a Honvédség kötelékében.
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

Nem
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!

Nem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen

Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: Forgószárnyas pilóta képesítés
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!

Nem
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.01.30.

Aláírás: Ana Rose Mondragón

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Ana Rose Mondragón!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,
Ryan Mitchell r. Vezérezredes
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.