Alyna Reagan

• Thread starter Thread starter cayden
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 168
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

cayden

Újonc
2025. 10. 26.
7
5
LS karakter
Alyna Reagan
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alyna Reagan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt egy pénzköteg kimentem rá lelőtt egy csaj majd ujra éledtem korháznál lövöldözés volt kimentünk rá egy embert kilőttem akit a pd lőtt majd uténa az a csaj aki volt a pénzkötegen az oda jött lövöldözött és animba lőtte a pd-s benneli m4-el majd kihivta rám az admint a csaj hoyg én lőttem és rk-ztam 11 perces halálangyal volt a fejem fölött és a pénzköteg a csajtol 1000 méterre volt és elvileg rk-z tam ennyi történt ÉS luci nem kért a csajtol aki hivta őt bizonyitékot meg semmit
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/4fnG7eDT, https://pastebin.com/bf2Ymq0R,
Megjegyzés:

Nincs

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Haha
Reactions: vearri és Hoobu
Szia! Mint a killog is írta megöltek 15:03kor, te már fegyverrel a kezedbe ott voltál 15:14-kor. Az meg nem indok, hogy te nem tudtad, hogy ők azok, megtudod kérdezni nem tart kb fél percbe sem.

https://streamable.com/xlqzam - itt a animba lőtt félnek a videója.

-> Nem térhetsz vissza ugyanabba a szituációba, ha a karaktered elhalálozott vagy súlyosan megsérült az RP során, még nézőnek sem.
Ez RK-nak minősül.

További hozzáfűzni valóm nincs. Várom a birálatot.

Edit: Alaposabban átnéztem a videót, amikor animba lőtték a srácot, ott Te Alyna, megütöd a PD-st, ezért nem lőttél ki egy golyót sem, mert túl közel voltál hozzá, és csak az ütés sikerült a lővés nem! Tehát te is ugyan úgy lőni akartál, csak nem jött össze.

Illetve örülj, hogy csak RK Jailt kaptál, mivel a stilusoddal is voltak némi problémák. : [2025-12-19 15:29:23] [Output] : Alyna Reagan: (( JÓ BASZZÁL BE AKKOR )) , [2025-12-19 15:28:38] [Output] : Alyna Reagan: (( baszzatok be jail és kész puszi pá ))

Utoljára szerkesztve:
Szia! Mint a killog is írta megöltek 15:03kor, te már fegyverrel a kezedbe ott voltál 15:14-kor. Az meg nem indok, hogy te nem tudtad, hogy ők azok, megtudod kérdezni nem tart kb fél percbe sem.

https://streamable.com/xlqzam - itt a animba lőtt félnek a videója.

-> Nem térhetsz vissza ugyanabba a szituációba, ha a karaktered elhalálozott vagy súlyosan megsérült az RP során, még nézőnek sem.
Ez RK-nak minősül.

További hozzáfűzni valóm nincs. Várom a birálatot.

Edit: Alaposabban átnéztem a videót, amikor animba lőtték a srácot, ott Te Alyna, megütöd a PD-st, ezért nem lőttél ki egy golyót sem, mert túl közel voltál hozzá, és csak az ütés sikerült a lővés nem! Tehát te is ugyan úgy lőni akartál, csak nem jött össze.

Illetve örülj, hogy csak RK Jailt kaptál, mivel a stilusoddal is voltak némi problémák. : [2025-12-19 15:29:23] [Output] : Alyna Reagan: (( JÓ BASZZÁL BE AKKOR )) , [2025-12-19 15:28:38] [Output] : Alyna Reagan: (( baszzatok be jail és kész puszi pá ))
igy sincs igazad várjuk a birálatot a caps lock nem direkt volt a másik igen de ez nem rk erröl ennyit és ez nem volt rk mert nem köteg volt én kötegen halltam meg és egy deka köteg nem volt ott ennyit erröl ismét

De ezt ott is leírtam, ez a köteg RP-nek a szála, ugyan az az RP, hiába nem volt már köteg, a köteg miatt volt az egész körözés - lövöldözés. Nem értem, ezt ott is mért nem tudtad megérteni. Azért, mert már nincs a köteg jelzés UGYAN AZ AZ RP FOLYIK amibe 15perc múlva mehetsz csak vissza.

• Haha
Reactions: vearri és cayden
Cső! A kapott bizonyítékok alapján szerintem ezen nincs mit tovább húzni.

Luci kifejtett mindent, illetve a kapott bizonyítékokat is átnéztem... Ugyanarról az RP szálról beszélünk, ami EGY adott interakcióból keletkezett... Te már ott meghaltál, nem vártad meg a 15 percet, visszamentél lövöldözni, ezt a szabályzat tiltja, RK-t követtél el.

E: Az Adminisztrátorral elbeszélgetek, hogy a jövőben ne forduljon elő hasonló stílusú megnyilvánulása, szíves elnézéseteket kérem ezért!

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.