Alonzo Spence jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nxrbii7

Újonc
2026. 01. 15.
31
24
LS karakter
Clint Tripp
LV Karakter
Clint Tripp

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Nxrbi7​
2. Hogyan szólíthatunk? Norbi​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 4500​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem sajnos​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem működik az UCP , de szívesen elküldöm majd​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Norbi vagyok 16 éves, Jász-Nagykun-Szolnok megyében lakom jelenleg, küzdősportolok illetve szabadidőmben motorozok, kocsikázok a haverjaimmal, vagy csak simán beülünk valamilyen szórakozóhelyre. Egy ideje megáldott vagyok az autókkal, mindent tudok róluk körülbelül, illetve elkezdtem már a B kategóriás jogosítványt is és mindjárt kész a KRESZ része. 10. osztályos gimis tanuló vagyok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Gyors gondolkodású vagyok jó ötletekkel - Jószívű - Kitartó
Negatív:Gyorsan megbízok másokban - NAGYON MAXIMALISTA - Túl óvatos vagyok​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Alonzo Spence​
2. Születési helye, ideje: Los Santos , 1998​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Kiváló járőr aki kitüntetésben részesül precíz és gyors eljárásai miatt​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elemezném , hogy milyen szabálytalanságot követett el a személy , feltenném a vészvillogót, majd azt utasítanám neki , hogy egy biztonságos helyen álljon meg az autót kikapcsolva és azt a motorháztetőre rakja rá kiszállás nélkül - ez biztonságosabbá tenné mind az enyém mind a társam életét, Illedelmesen bemutatkoznék neki , a jelvényszámomat elmondanám , elkérném a nevét majd a személyi igazolványát, forgalmilyát , jogosítványát- ellenőrizném azokat. Majd kiállítanám neki a szabályszegésért járó csekket, visszaadnám a papírjait, és figyelmeztetném , hogy legközelebb óvatosan, majd illedelmesen elköszönnék és mennénk tovább kollégámmal járőrözni.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért felelős szervezet, amely a törvények betartását ellenőrzi és védi az állampolgárokat.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, akinek napi szinten jelentünk, míg a feljebbvaló magasabb rangú vezető, aki nem feltétlenül vesz részt a mindennapi munkánk irányításában.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Válasz​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Figyelemben venném az előéletét, majd az együttműködése illetve a hangneme valamint a viselkedése szerint mérlegelnék.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Messzebb megyek biztonságban , majd amint megadják a tűzparancsot biztonságosan lőnék rájuk.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Jobban kikérdezném illetve bevinném a kapitányságra és a felettesemet kérném a kihalgatására mivel ő tapasztaltabb és mivel ez egy illegális anyag előállítását leplezi le ezért a buktató jeleket a kolléga jobban tudná észrevenni.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon : danikaklein ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Ezredes]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.