- 2026. 01. 15.
- 31
- 24
- LS karakter
- Clint Tripp
- LV Karakter
- Clint Tripp
OOC Információk
Negatív:Gyorsan megbízok másokban - NAGYON MAXIMALISTA - Túl óvatos vagyokSzemélyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: Nxrbi72. Hogyan szólíthatunk? Norbi3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 45005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem sajnos6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem működik az UCP , de szívesen elküldöm majd7. Mesélj magadról pár mondatban. Norbi vagyok 16 éves, Jász-Nagykun-Szolnok megyében lakom jelenleg, küzdősportolok illetve szabadidőmben motorozok, kocsikázok a haverjaimmal, vagy csak simán beülünk valamilyen szórakozóhelyre. Egy ideje megáldott vagyok az autókkal, mindent tudok róluk körülbelül, illetve elkezdtem már a B kategóriás jogosítványt is és mindjárt kész a KRESZ része. 10. osztályos gimis tanuló vagyok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Gyors gondolkodású vagyok jó ötletekkel - Jószívű - KitartóNegatív:Gyorsan megbízok másokban - NAGYON MAXIMALISTA - Túl óvatos vagyok
Általános adatok
1. Teljes neve: Alonzo Spence2. Születési helye, ideje: Los Santos , 19983. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Kiváló járőr aki kitüntetésben részesül precíz és gyors eljárásai miatt6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elemezném , hogy milyen szabálytalanságot követett el a személy , feltenném a vészvillogót, majd azt utasítanám neki , hogy egy biztonságos helyen álljon meg az autót kikapcsolva és azt a motorháztetőre rakja rá kiszállás nélkül - ez biztonságosabbá tenné mind az enyém mind a társam életét, Illedelmesen bemutatkoznék neki , a jelvényszámomat elmondanám , elkérném a nevét majd a személyi igazolványát, forgalmilyát , jogosítványát- ellenőrizném azokat. Majd kiállítanám neki a szabályszegésért járó csekket, visszaadnám a papírjait, és figyelmeztetném , hogy legközelebb óvatosan, majd illedelmesen elköszönnék és mennénk tovább kollégámmal járőrözni.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért felelős szervezet, amely a törvények betartását ellenőrzi és védi az állampolgárokat.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, akinek napi szinten jelentünk, míg a feljebbvaló magasabb rangú vezető, aki nem feltétlenül vesz részt a mindennapi munkánk irányításában.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Válasz11. Meséljen magáról pár mondatban. Figyelemben venném az előéletét, majd az együttműködése illetve a hangneme valamint a viselkedése szerint mérlegelnék.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Messzebb megyek biztonságban , majd amint megadják a tűzparancsot biztonságosan lőnék rájuk.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Jobban kikérdezném illetve bevinném a kapitányságra és a felettesemet kérném a kihalgatására mivel ő tapasztaltabb és mivel ez egy illegális anyag előállítását leplezi le ezért a buktató jeleket a kolléga jobban tudná észrevenni.