- 2024. 08. 16.
- 21
- 0
- 16
- LS karakter
- Alonso Garcia
- LV Karakter
- Diana Sonia
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Alonso Garcia
1.2 Születési helye: Montgomery Medical Center
1.3 Születési ideje: 2000.04.23.
1.4 Bejelentett lakcíme: Dillimore Ihy. Str. 11.
1.5 Személyi igazolvány száma: 777025XG
1.6 Telefonszáma: +38-77-317-4162
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem!
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Azért szeretnék NAV pénzügyőr lenni, mivel fontosnak tartom a törvények betartatását és az illegális gazdasági tevékenységek visszaszorítását.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata elsősorban az adózási szabályok betartatása és a vámügyi feladatok elvégzése. Jogkörei közé tartozik az ellenőrzési jogkör, miszerint, bárkit ellenőrizhet a forgalomban, bűntettet esetében közbeléphet és nem utolsó sorban fegyverviselési jogköre is van.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen, van különbség köztük, mivel a ruházat átvizsgálás csak a zsebek, stb. átnézését jelenti, míg a motozásba beletartozik a testüreg átvizsgálása is.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Szerintem egy pénzügyőr feladata, hogy ellenőrizze, mindenki betartja-e a pénzügyi és vámügyi szabályokat. Figyel a csempészetre, az adócsalásra és más illegális dolgokra, hogy az állam ne veszítsen pénzt. Emellett segít a vámkezelésben és abban, hogy a kereskedelem tisztán működjön. Ez egy felelősségteljes munka, mert hozzájárul ahhoz, hogy az ország gazdasága rendben legyen.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Az állam meglopásával adócsalást követ el, ami a csökkentett vagy elkerült (például hamis adóbevallással, bevételek eltitkolásával) adófizetést foglalja magába. Mivel az adócsalás bűncselekménynek számít, a következménye pénzbírság vagy szabadságvesztés is lehet, ezek tételei a bűntett mértékétől és súlyosságától függ, amit a bíróság határoz meg.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Álmos.1.2 Hány éves vagy?
- 16.1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2024. 08. 16.-án regisztráltam, azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 1177.2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- Jelenleg a lap írása közben 1 845 játszott perccel rendelkezem.2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
-
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Nemzeti Adó- És Vámhivatal. Távozásom oka, igazából nem volt elég időm, amit a frakcióra tudtam volna szánni.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Voltam igen, a Nemzeti Adó- És Vámhivatal tagja voltam.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Természetesen.3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Újra megjött a kedvem játszani a szerveren, és ezt egy frakcióban szeretném tenni. Régebben már voltam tagja a frakciónak, nem-sok mindenre emlékszem hiszen már régen volt. Most meg szeretném próbálni a frakciót. Mi változott azóta, milyen újítások vannak és hogy milyen élményeket hoz magával ha a tagja vagyok. Szeretném újra a rendvédelmis rp-t folytatni.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen.4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Régebben érdekelt a való életben a NAV sok információt gyűjtöttem a hatásköreiről, videókat néztem és ezeket használtam fel (Pl.: Szecso Video)
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Alonso Garcia
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
DAWNCITY, 2025.10.04.