Alita Jasmine jelentkezése

szabi2202

Újonc
2025. 05. 11.
9
0
LV Karakter
Alita Jasmine
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: 6szabi123​
2. Hogyan szólíthatunk? Szabi​
3. Hány éves vagy? 14​
4. Játtszott perceid száma? 16 416​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen,itt Dawnon is voltam régen rendőrségbe is.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Szabi vagyok 14 éves. Szeged környékén élek egy tanyán.Nyitás óta játszok Dawn-on. Ez idő alatt voltam Rendőrségbe is meg Tek-be is.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Türelmes,Céltudatos,Segítőkész Negatív: Néha makacs,lusta,irigy vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Alita Jasmine​
2. Születési helye, ideje: Los Santos,2000.02.04.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Éretségi​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Magasabb rendfokotatban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Fel szólítom a gépjárművet hogy áljon félre és állítsa le a motort,miután félre állt le rádiózom az autó adatait ( rendszám,szín,tipus) Ki szállok elkérem az iratait,azokat le ellenőrzöm az MDC-be,meg kérem hogy nyissa fel a csomagtartót azt is átnézem vissza adom az iratait és tovább engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? Az állam egyik szerve,amely feladta a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése valamint a jogszabályok betartásának biztosítása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes 1 rangal van felettem a feljebb való az akár többel is.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mennyire volt együtt működő​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Alita Jasmine vagyok. Kis korom óta Los Santosba élek. Nagy álmom hogy rendőr lehessek.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Le rádiózom hogy C0 és fedezéket keresek.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Meg bilincselem,ismertetem a jogait,át kutatom,beviszem az örsre kihallgatom,Btk szerint börtönbe zárom.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: nagyon sok jailed van méghozzá van egy nem is régi ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Ezredes

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: nagyon sok jailed van méghozzá van egy nem is régi ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Ezredes
Szia 4 jail az nem sok szerintem